Religion – Demokrati- Jämställdhet - episod III

D I A L O G U S - episod III

 Sambandet mellan religion, flagga och toppdomän

 

 

I din strategi forsöker du nu hitta ett samband mellan toppdomän, religion och flagga genom att testa om det går att registrera en enkel domän Öteki-Renkler under den turkiska toppdomänen .tr men du ger upp för att .tr finns inte utan Turkiet hänvisar till den svenska hemsidan https://www.webb.se

men däremot går det att registrera kalkon.com.tr för 500 SEK jämfört med lira.

Du hänvisar till betydelsen av toppdomänen nedan .Nu föreslår du att de svårtolkade symbolerna i den turkiska flaggan ersätts med landets toppdomän .tr.

Vidare vänder du dig till https://sv.wikipedia.org/wiki/Turkiet för kunna hitta spår av .tr men du får Turkiet som lägger mycket resurser på sitt försvar och det finns inte heller på turkiska i wikipedia utan på följande språk.

 

العربية

Dansk

Davvisámegiella

English

Hrvatski

Interlingua

ქართული

Suomi

tex https://ka.wikipedia.org/

Inte heller https://gov.tr/ fungerar men däremot den turkiska ambassaden i Stockholm hittar man under länken :http://stockholm.emb.mfa.gov.tr/

Samtidigt som du undrar huruvida det finns något samband mellan de tre viktigaste symbolerna ?

Du har tidigare konstaterat att de religiösa symbolerna i nationernas flaggor är i behov av en ny design. En ny flaggdesign som ersätter de religiösa symbolerna med landets egen toppdomän, t ex .se i stället för korset likaså för övriga flaggor. Färgerna i den svenska flaggan behålls nu utökad även med grönt nämligen en grön punkt, ett gult S och ett blått E..

 

Inlärningssyfte

Att barn på daghem och grundskolor få lära sig alfabetet från själva flaggan samtidigt som de får lätt att identifera sin egen och de andra nationernas flaggor. En neutral och fredlig flagga som representerar alla medborgare oavsett bakgrund. En ny flaggdesign som skapar arbetstillfällen med en ny

designindustri .

 

Meningsfull sysselsättning

Flyktingar som har flytt från krig och diktaturer får möjlighet att arbeta med sitt lands egen domän genom att driva ett IT-bolag i det land som de har fått skydd i . Under krig försummar de inblandade regeringarna sina länders toppdomäner som är en del av IT- infrastrukturen t ex Syrien. Även de religiöst styrda länderna saknar en fungerande toppdomän. Toppdomänen sysselsätter många människor i industriländerna medan de fattiga länderna saknar en fungerande toppdomän trots biståndet och där utländska IT- bolag passar på att maximera sin vinst. Föreställ er att den svenska toppdomänen slutar att fungera på grund av det ukrainisk-ryska kriget och vilka följder det skulle få. SVT:s, SR:s, SL:s,SJ:s, skolornas, sjukhusens, riksdagens, regeringens, pressens, företagens m fl hemsidor ligger nere. Inte heller serverhallarna där hemsidorna finns kommer att fungera. Gör sedan en jämförelse med t ex den syriska toppdomänen och du undrar vilka ekonomiska förluster som kan orsakas.

Fredligt och demokratiskt syfte .

När flera flyktingar med olika bakrund från samma land få starta ett eget IT-bolag som ett investerings-projekt som kan användas vid återvändandet och återuppbyggandet , kommer det dels att lösa arbetslösheten bland de syriska flyktingarna som genom detta får träna demokrati och fred , de får också lära sig att samarbeta och kompromissa i exil.

Under förutsättning att de får sitt eget lands domän delegerat till dem t ex den syriska . Detta kan ske med hjälp av arbetsmarknadsdepartementet , SIDA och även kommunerna varifrån flyktingarna får sitt försörjningsstöd. De får även en meningsfull sysselsättning.

Religionerna , fred och demokrati

Det är demokratin som har givit alla trossamfund religionsfrihet men religionerna har misslyckats med att bidra till demokrati och fred. Det är även därför vi här behöver en ny reform som innebär en övergång från kyrkoval till ett Multireligionvalsystem.

Krig utgör ett hot mot miljön och mänskligheten

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0