Uppmaning!

- att alla judar går ut solidariskt och gemensamt med ett uttalande som fördömer en Israeliska förintelsen av palestinier i Gaza. Syftet är att judarna måste visa att de inte stöder b la att förintelse går i arvfrån den ena generationen till den andra.

 - att alla riksdagspartierna går ut och fördömer den israeliska förintelsen på palestinierna i Gaza och stadfäster detta i sitt protokoll .



_________________

PS!  De nya svenskarna avstår från alla Google annonser .

Mordet på Folke Bernadotte och folkmord i Palestina 1948

Israel begick folkmord i Palestina 1948 och mördede 13000 palestinier . Även Folke Bernadotte mördades den 17 september 1948 av den sionistiska organisationen Lehi, sk Sternligan. Bestående av den israeliske premiärministern Yitzhak Shamir, som under tiden för mordet var en av Sternligans högsta ledare, och ilosofen Yisrael Eldad samt Yehoshua Zetler, Sternligans operative chef i Jerusalem. Ámerikanen, Ralph Bunche, som förhandlade fram ett avtal om vapenvila mellan Israel ch arabländerna och "inte med palastiner" 1949 fick Nobels fredspris .
Det var förbjudet att man kallar sig för palestinier.

Svart dag för Israel , FN och Nobelkommittens historia


 Är den Israeliske presidenten och ryskfödde Nobelfredspristagaren , Shimon Peres , tillsammans med försvarsministern Ehud Barak och premiärminister Ehud Olmert och den polskfödda utrikesministern Tzipora Malka Livni skyldig till det palestinska folkets förintelse i Gaza ?



Återkalla Nobel priset för fred som tilldeats Israeliska presidenten,

RSS 2.0