De Nya Svenskarna föreslår att nästa Internationella kvinnodag den 8 Mars firas med en kvinnlig statsminister som leder en samlingsregering .

Trots att jämställdhetsministern är en kvinna , Lena Hallengren vilken utsågs på Internationella kvinnodagen den 8 mars 2018 saknas det debatt om varför den svenska kvinnan inte är jämställd på denna post ,

Jämfört med talmansämbetet, Sverige övergick från att ha dominerats av manliga talmän till en kvinnlig talman i Sveriges Riksdag. Detta hände efter 364 år då den första kvinnliga talmannen , moderaten Ingegerd Troedsson under Carl Bildts regeringen mellan 1991-1994 valdes till talman. Hon var alltså den första kvinnan att inneha talmansämbetet. Hon var förste vice talman mellan 1979–1991 , alltså under jämställdhetsminister Birgit Friggebo .

Dock lämnade Ingegerd Troedsson Moderata samlingspartiet och agerade som allmänborgerlig eller politisk vilde som senare utnyttjats av andra i riksdagen . Oordning i riksdagen i strid mot gällande riksdagsordning , RO.

En omfattande granskning och kunskapstester av riksdagsledamöter och EU-parlamentariker är därför nödvändig . Partiernas som driver egna affärsrörelser i form av egn a bolag som de ägnar tid åt och investerar i måste avvecklas och i stället investera i partierna i att utbilda egna medlemmar i form av politiska cirklar. Sverige som fortfarande är utan regering.

https://www.metro.se/artikel/partierna-ger-sig-sj%C3%A4lva-miljoner-i-skattepengar-xr

Driva bolag som bisysslor gör att journalisterna måste ändra sitt sätt att rapportera och inte rapportera knapphändigt eller ägna sig mera åt det amerikanska valet än det svenska valkaoset och inte få klarhet om DÖ.

Just nu luktar det decemberöverenskommelse .

I lördagsintervjun togs Sverige i kris upp med den första kvinnliga Riksåklagaren . Alltså en kvinna som RÅ men inte en kvinna som statsminister. Riksåklagaren driver det s k synagogafallet till HD men frågan är om det är ett prioriterat fall med tanke på andra grövre fall , skottlossning m m .

Det är lämpligt att omplacera ordningsvakterna till olika stadsdelar så att stadsdelarna blir tryggare, annars tar de polisens resurser och arbete och ersätter dessa .

De Nya Svenskarna rekommenderar RÅ och hennes kollegor , domstolsväsendet , polismyndigheten, kyrkan, trossamfund, kommunerna, ST och partistödsnämnden att undersöka på vilket sätt Svenska folket kan ändra kyrkovalet till ett Multireligionvalsystem så att vi kan få fred och tryggare stadsdelar samtidigt som demokratin utvecklas och skyddas.

Att skrota alla vapen och ett införande av ett Multireligionvalsystem kan genoföras av en samlingsregering ledd av en kvinnlig statsminister en kvinnlig statsminister som svenska folket har väntat länge på ?

När jämställdhetsministerposten infördes 1954 och en kvinna, Ulla Lindström, utsågs till den första jämställdhetsministern trots att den nya jämställdhetsministern, Lena Hallengren, utsågs på den Internationella kvinnodagen saknas det debatt om varför den svenska kvinnan och politiker med invandrarbakgrund inte är jämställd på denna post .

Sveriges manliga regeringenchefer genom tiderna från 1714 kanslipresedent Arvid Horn till 2018 statsminister Stefan Löfvén . Sverige utan kvinnlig statsminister under 300 år ?

En kvinnlig jämställdhetsminister och kvinnlig talman infördes under den borgerliga regeringen , kanske det är dags för de röd-gröna att ta initiativ till val av den första kvinnliga statsministern .

Vad gäller FN:s globala ramverk för migration Global compact for safe, orderly and regular migration ,

så har den 3 positiva regler

  1. att ingen negativ rapportering om invandringen kommer att tillåtas, att man ska stoppa allt offentligt stöd till ”medier som systematiskt främjar intolerans, främlingsfientlighet, rasism och andra former av diskriminering mot migranter, med full respekt för mediernas frihet

2) Förbättra säkra, ordnade och reguljära migrationsvägar,

  1. Bekämpa människosmuggling och människohandel,

 

Krig utgör ett hot mot miljön och mänskligheten

 


RSS 2.0