Det är lämpligt för britterna att söka medborgarskap i republiken Irland som är medlem i EU.

 Konstitutionsutskottet, KU, borde granska Migrationsverket då det gäller de britter som bor i Sverige och som söker svenskt medborgarskap , det kommer att drabba andra flyktingar som flyr undan kriget . Det är lämpligt för britterna att söka medborgarskap i republiken Irland som är medlem i EU.

- Öka inte anslaget till EU men överför däremot NATOS medlemsavgift till EU . De EU-länder som har dålig ekonomi och ändå är medlemmar i NATO har inte råd att betala båda NATOs medlemsavgift och EU avgift , det är därför medlemsavgiften höjs.
-  Bränder har kommit , lägg ner försvaret och överför resurserna till välfärden ,
,fattiga pensionärer demonstrerar och protesterar mot regeringen

Krig utgör ett hot mot miljön och mänskligheten

Ett brott som begås av de som har fått mandat av folket ett styra ett land är lika illa som ett brott som begås av enskilda medborgare,

Rymdskrot , rymdskräp, krig , vapen och de som säljer vapen, radioaktivt avfall från försvaret och kärnkraftsavfall, måste vara viktiga frågor i EU-valet 2019.

Enligt källorna finns det tiotals miljoner bitar rymdskrot i omloppsbana , och att 1.900 ton skrot i rymden ökar riskerna för kollisioner. Hur hanterars det svenska rymdskrotet vid Esrange i Kiruna.

Kanske är det en uppgift för ägarna till de 3.000 satelliter som cirkulerar i olika banor runt jorden

Hur länge skall de som har fått mandat av folken att representra staterna lämna över en ohållbar utveckling till kommande generationer bl a krig och krigsförbrytare .

Hur är det hållbart att Sverige hjälper till med att transportera israeliskt skrot till rymden med riksdagspartiernas godkännande . Har man utrett följden av Operation Babylon den israeliska flygattacken mot den irakiska kärnkraftsreaktorn Osirak 1981 då det flög åtta F-16 Viper -plan eskorterade av åtta F-15 Eagle i Operation Opera till Irak och i en precisionsattack slog de ut den irakiska kärnreaktorn .

Vad är det för demokrati som kännetecknas av ett land som skyddar krigsförbrytare och bl a begått massaker på kvinnor och barn i Sabra och Shatila 1982.

Är det hållbart att de som fått mandat av israeliska folket att styra Israel bl a de som röstade i det israeliska valet här i norden . Gynnar det freden?

Är det hållbart att IDEA , den International Institute for Democracy and Electoral Assistance i Stockholm trots att organisationen förfogar över enorma resurser som skattebetalarna står för. ..

Är det hållbart att Sverige tar upp Assanges fall som avslöjade USA och Storbritanniens krigsbrott att vändas mot honom medan krigsförbytare som begått de värsta av brott bl a i Irak får härja fritt.

Båda fallen borde tas upp samtidigt , det som är mot honom och det som är för honom .

Krig utgör ett hot mot miljön och mänskligheten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


En historisk seger för Finland över USA i VM-finalen i ishockey för damer 2019.

Det är klarlagt att Finland vann den stora segern och guldet oavsett om USA:s protest gick igenom eller domarnas oskickliga hantering av det hela.
Finlands lagledare och kaptenen hade möjlighet att ställa fyra krav:
1) Att omedelbart efter segermålet lämnat rinken och låtit USA lämnat in sin protest för senare handläggning
2) Att som alternativ få lägga en straff i stället för att utvisa USA:s målvakt
3) Att spela om finalen vid ett senare tillfälle och under tiden få klarhet i kaoset
4) Att byta ut domarna

Finska damerna spelade fantastiskt bra och är värdiga guldmedaljen.Det israeliska valet i Sverige

De Nya Svenskarna vill veta hur många som deltar i det israeliska valet här i Sverige och övriga nordiska länder . De kanske kan avgöra freden och en tvåstatslösning .

Har någon svensk journalist fått i uppdrag att övervaka hur det israeliska valet här i Sverige går till och hur många som deltar .

Krig utgör ett hot mot miljön och mänskligheten


RSS 2.0