Bojkotta EU-valet

Men läs detta först :

EU-parlamentet kommer att bli en politisk plattform för rasistiska, främlingsfientliga och högerextrema partier    och deras propaganda (jämför EU-kravet när det gäller Turkiets medlemskap).

Flyktingar, fattigdom och miljöförstörelsen beror på kriget anser vi.  Detta är en internationell fråga medan de svenska kandidaterna endast ägnar sig åt miljön, snus, religiösa slaktmetoder och med att förbättra maten för rika medan folk i andra delar av världen letar efter mat bland soporna pga fattigdom.

Av de sju riksdagspartierna (S,M,MP,C;FP,KD,V)och pga hoppande mellan olika partier bildades nya partier såsom FI, Junilistan, Sverigedemokraterna, och Piratpartiet. uppdrag under mandatperioden och bildar ett annat parti. Man splittrar svensk politik när man under mandatperioden lämnar den svenska riksdagen och blir svagt representerat i EU och samtidigt minskar förtroendet för dessa politiker. Från Vänsterpartiet till FI, från Vänsterpartiet till MP, från Moderaterna till Sverigedemokraterna, från Folkpartiet till Piratpartiet, från Folkpartiet till FI. Frågan är hur ska man kunna lita på de som har hoppat av från sina uppdrag i Sverige och dessutom ska jobba långt borta från Sverige med en sämre insyn. Den kvinnliga kandidat med invandrarbakgrund som representerar Centerpartiet i EU-valet har inte ens lämnat sitt uppdrag som partiordförande för De Nya Svenskarna. Hon misslyckades med att samarbeta med de män som valde henne till partiledare.

Utan erfarenhet av politiskt arbete i Sveriges Riksdag kandiderar man en sådan person till Europaparlamentet.

Vad har tidigare valda svenska EU-parlamentariker åstadkommit ? Har de bara lyckats med att höja sina löner  till 80 000 kr per månad?

FN har blivit svagare då man har flyttat resurser från FN till EU.

RSS 2.0