Skolpolitik

Skolpolitik

 

För gröna och hälsosamma svenska skolor

 

Kungsholmsbunkern är olämpligt och miljöfarligt placerad mitt i stan , verksamheten bör flyttas i närheten av SKL så att polisen kan arbeta och utreda och lösa brotten på ett snabbt och effektiv sätt.

Det går åt enorma resurser och utgör en miljöskadlig verksamhet.

 

Topzning

Blodprov

Knark

Tortyr

Blod

Pistolskytte

Sopor

Många polisbilar

Upptar en stor del av Kungsholmen

Häkte

 

Vad gör polisen med blod, topzning, nålar, knark och andra rester från häktet där många invandrare sitterm  . Var förvaras deras miljöfarliga avfall

 

Det går åt enorma resurser till Kungsholmsbunkern , den tar stor plats på Kungsholmen och är inte heller bra för miljön.

 

Det finns all anledning att flytta verksamheten till antigen Norra Stationsområdet bakom KS eller till Norrköping.

 

När två mord varav ett på en svensk statsminister och ett på en svensk utrikesminister inte kunde undvikas trots att de skedde i närheten av Kungsholmsbunkern frågar man sig varför man ska ha verksamheten kvar där. De nya svenskarna föreslår därför att man omvandlar Kungsholmsbunkern till en grön och hälsosam skola.

 

 

 


Miljömodellen för demokrati, demokrati från teori till praktik

Miljömodellen för demokrati, demokrati från teori till praktik

 

Självstyre innebär att de invandrare/flyktingar som utgör majoriteten i en stadsdel

som exempelvis Rosengård, Biskopsgården, Gottsunda, Husby eller Rinkeby, ska tillåtas att styra sina stadsdelar utan att störas.

 

Mål & Syfte

är att i sitt eget land tillämpa vad man har lärt sig här och att rädda den arabiska våren så att den inte misslyckas totalt och samtidigt begränsa det lidande som orsakas av den så kallade arabiska vårens misstag.

-Freds faktor blir att de få lära sig politiskt samarbete och att kompromissa

-Demokratifaktorn blir att den politiska dialogen kan ske öppet och fritt.

Selma som kommer från ett av den arabiska vårens länder är folkbokförd i Rinkeby och hon har rösträtt till allmänna val och EU-valet.

Selma kan pga att hon är folkbokförd i sin stadsdel ta sin identitetshandling tillsammans med röstkortet och avge sin röst i den vallokal som står på röstkortet.

Selma tillhör inte något av de åtta riksdagspartierna och kan därför rösta på vilket parti som helst. Men Selma ser inte någon infödd svensk som bor i Rinkeby och har därför bestämt sig att inte rösta på något svenskt parti. Hon fördrar en modell för självstyre.

Selma vänder sig nu till De Nya Svenskarna som är en partipolitisk organisation liksom andra riksdagspartierna, och när hon får röstkorten röstar hon på De Nya Svenskarna.

I Rinkeby bor 14 000 invånare och cirka 9 000 har rösträtt .

Pga att endast ett fåtal infödda svenska r finns i Rinkeby kan de flesta av de 9 000 rösterna gå till De Nya Svenskarna.

Den som bor i Solna och tillhör Moderaterna får inte rösta i Rinkeby. Han/hennes parti, M, strävar däremot att få många röster från Rinkeby.

 

Om M , S, Fp, Mp, C, V, Kd, Sd, vill har makt i Rinkeby skall de se till att uppmana sina medlemmar att flytta till Rinkeby, annars förlorar de makt där.

Detta bidrar till att infödda svenskar flyttar ditt, en effektiv migrations- och asylpolitik

som begränsar de odemokratiska krafternas framfart

 

 

 

 

fb/denyasvenskarna            @DPNS              denyasvenskarna@gmail.com

 

 

 


RSS 2.0