Militärt stöd ges till de länder som inte tar emot flyktingar men som själva till stor del orsakat krig i regionen och deklarerade genom George W. Bush att USA inte skulle ratificera Kyotoprotokollet.. Detta är att betrakta som hämnddemokrati.

 

Hämnddemokrati, enligt De Nya Svenskarna , innebär att en demokrat vänder sig till en diktator för att störta en annan diktator , att en del av folket utnyttjar demokratiska medel för att hämnas på de svaga eller startar krig . Israeliska folket valde Ariel Sharon trots att han begick massakern i Sabra och Shatila . Likaså när Israel med stöd av Frankrike och Storbritannien ockuperade Suez-kanalen i Egypten 1956 då Sverige införde förbud mot bilkörning på söndagar. Oljeembargot 1973 var den största oljekrisen och den största energikrisen i världen . Mordet på Yitzhak Rabin Israels premiärminister och mottagare av Nobels fredspris 1994 . Mordet på Palme Sveriges statsminister1982–1986 och som var FN:s medlare i Iran–Irak-kriget. Moderatleadre och huvudmotståndare mellan 1981– till 23 augusti 1986 var Ulf Adelsohn vilken efterträddes av Carl Bildt.

Hämnddemokrati omfattar det amerikanska folkets val av George Bush att efterträda sin far som är orsaken till dagens konflikter Inte nog med det även delar av den europeiska befolkningen som är medlemmar i EU röstade på främlingsfientliga partier för att hämnas på invandrare och 14% av svenska folket röstade på SD detta främlingsfientliga parti två gånger trots vissheten om att ingen vill samarbeta med det partiet

Trots att omsättningen för Frankrikes handel med konventionella vapen är världens tredje största efter USA och Ryssland och att Ryssland är världens näst största vapenexportör och USA är världens överlägset största vapenhandlare, begär de militär hjälp av Sverige och Iran mot IS. IS kan egentligen endast besegras av den kurdiska milisen , Peshmerga.

De Nya Svenskarna har tidigare värderat det kurdiska självstyret och funnit stora brister när det gäller demokrati , miljö , fred och välfärd. Det kurdiska självstyret har inte bidragit till stabilitet i Irak och inte heller tagit emot flyktingar. Inte ens kurder från grannländerna som kurder från Syrien, Turkiet, Iran, ej heller irakiska flyktingar eller minoriteter som inte är kurder.

I stället för att rusta kurderna militärt skall man se till att den kurdiska milisen införlivas med den irakiska militären , ett enat Irak mot IS. Riksdagspartier som är folkvalda och stiftar lagar måste känna till att varken samerna eller Åland har egen militär . Genom att prioritera att utveckla självstyre och välfärd för det kurdiska folket kan detta stå som förebild för andra minoriteter. Många kurder söker fortfarande skydd i andra länder, bl a Sverige,

Peshmerga , som den kurdiska milisen heter måste upplösas i och med Iraks övergång till demokrati .

Trots att FN:s fredsmäklare , Stefan den store, som inte kan skilja på syrier och syrianer och som misslyckades med sin uppdrag i Afghanistan och Irak fick han fortsätta med sitt förtroendeuppdrag som medlare i Syrienkonflikten .

 

Krig utgör ett hot mot mijön och mänskligheten

 


Det Internationella politiska samfundet

Hur mycket resurser och människor skall det #Internationella politiska samfundet offra för att rätta till den avvikelse och misstag om tidigare politikergeneration har begått .
 
Krig utgör ett hot mot mijön och mänskligheten

Så väljer du rätt politiskt parti

Folkvalda politiker skall inte skapa kaos , sätta upp murar och taggtrådstängsel. Genom att vi väljer rätt parti kan vi byta ut muren och taggtrådstängslet mot fiberbredband så att befolkningen får tillgång till frihet , kommunikation och utveckling, välfärd i Europa .

Innan du ansluter dig till ett politiskt parti eller övergerett bör du överväga följande råd och tips !

De Nya Svenskarna skriver inte uppsats utan lägger tyngdpunkten på orden .

Makten utgår från folket, heter det , vi medborgare måste ställa hårda krav på riksdagsmän , Eu-parlamantiker , statsråd och även kontrollmakten som vi upplever som handlingsförlamad .

Här är anledningen till varför vi måste engagera oss politiskt och välja rätt parti att satsa på .

- Alliansen bestående av ( M,Fp,C och Kd) som egentligen skall agera som oppositionspartier försummar sin roll , i och med Decemberövernskommelsen .

-Regeringenspartierna (S och Mp ) utgör en svag regering och hindras att genomföra sina politiska åtaganden . V fungerar som stödparti till regeringen .

- SD är ett parti som ingen vill samarbeta med .

- Uppgörelsen om flyktingpolitiken ingicks nyligen mellan regeringen och Alliansen, V och SD fick inte vara med . Även om SD får 40 % av väljarna och lyckas med att få ingå i en regering med något parti kommer de att fällas . SD förblir ensamt. Det hjälper inte även om SD öppet ändrar sin politik och ideologi , avstår från diskriminering och främlingsfientilghet . I sådana fall kommer SD att likna Fp, C, KD eller M .

- En del av riksdagsmännen , Eu-politikerna och näringslivet reagerade mycket negativt på den svenska regeringens erkännande av den palestinska staten , vill de inte ha fred ? Näringslivet som består av 60.000 företagare är mycket dåligt på att anställa invandrare .

Varför har rasismen och bränder på olika flyktingförläggningar ökat? (f.n 15 st) och dessutom varför har två mord skett I en skola ?

De informationsblad som SD tryckte i tre olika omgångar , stora affischer i tunnelbanestationerna riktade mot romerna, informationsblad som delas ut utomlands och som uppmanar flyktingar att inte komma till Sverige och ett tredje informationsblad som uppmanar svenska folket att folkomrösta om flyktingar . Vem finansierar detta, statsbidrag, partistöd , skattebetalare ?

I början av 90-talet utsattes flyktingarna för mer än hundra attacker och lasermannen härjade .

Bränder i 15 olika flyktingförläggningar och attentatet mot skolbarn i Kronans skola i Trollhättan måste betraktas som terrorism och de som har begått brotten är terrorister .

Det räcker tydligen inte med att de har ett eget parti, SD med mandat både i riksdagen och Eu-parlamentet, utan de betraktar SD som förolyckat och därför behöver de ta till våld med exempelvis järnrör.

SD som är det åttonde partiet i riksdagen med 50 mandat tjänar var och en 60 000 kr per månad dvs varje SD- kandidat tjänar motsvarande 6 fattigpensionärer , SD har hitintills inte kommit med någonting vettigt under sina två mandatperioder

Ingen med invandrarbakgrund har möjlighet att bli statsministerkanditat , den är öronmärkt för partiledare , vi har ingen partiledare med invandrarbakgrund och därför måste vi arbeta för jämställdhet med tanke på nästa generations invandrare . Man skall inte beröva nästa generation, av båda könen, möjlighet att bli statsminster.

- Målet för FN:s stora klimatmöte i Paris är att vi alla måste jobba i det gemensamma projekt som ska rädda oss från översvämningar och stormar. Freden har ingen plats på deras agenda och de som startade krigen undgår ansvar trots att de har erkänt sina misstag. Samma gäller för hets mot folkgrupp, rasism och grova tjänstefel .

JK, JO och DO betraktas som byråkratiska och handlingsförlamade kontrollmakter.

Den politiken är ohållbar och därför måste vi som medborgare agera annorlunda.

Vi behöver därför ytterligare ett parti i Riksdagen som kan reda ut allt det här och som kan ersätta SD och FI.

Krig utgör ett hot mot mijön och mänskligheten


RSS 2.0