Den svenska demokratins stora brister ,personvalsproblem och frikyrkopredikanter i politiken .

 

1) Det anonyma finansiella stödet och partistödet

I förra valet tog sig åtta personer in i riksdagen genom lyckade personvalskampanjer

http://www.val.se/val/val2014/slutresultat/R/rvalkrets/02/personroster.html

 

2) Det moraliska stödet

Tyvärr verkar kombinationen sex och politik vara det enda som funkar säger den feministiska , partiledarenoch statsministerkandidaten , Kinberg Batra.

Den andra feminstenCecilia Wikström som var präst i Svenska kyrkanblev vald genom personval och genomatt överge prästerskapet och Gud och bli politiker tolkas som om hon tror mer på politik än religion .

 

kritisk till Lars Adaktussons personvalskampanj inför EU-valet.

Adaktusson uppträder under falsk flagg

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/norm-b-adaktusson-upptrader-under-falsk-flagg_3585830.svd

Var och en har en massa uppdrag

- Ledamot i utrikesutskottet

- Ledamot i utskottet för mänskliga rättigheter

- Ersättare i transportutskottet

- Medlem i delegationerna för relationer med Afghanistan och Bosnien3) Orsak samband

 

Vad har detta förfarande för effekt på flyktingar ?

 

Flyktingar & demokratin

Exil är enligt vi, De Nya Svenskarna, en tillfälligt station där flyktingen förebereder sig för åtevändande och för att delta i återuppbyggandet och att tillsammans med andra exilmän som kommer från samma land utveckla landet.

 

Den arabiska vårens misslyckande har visat att de flyktingar som kommer från dessa länder inte har lärt sig något om demokrati och hur man styr en stadsdel och att fördela budgeten rättvist och ej j heller lärt sig att samarbeta med andra minoriteter från samma land vilket har förlängt lidandet vid genomförandet av den arabiska våren.

 

Det har visat att en flykting kan betala hur mycket som helst till smugglare

Anta att Mohammad Ali är beredd att betala 10 tusen Euro motsvarande hundratusen kronor. Sannolikheten är att en av 20 dessa flyktingar är ingenjör eller läkare .

I stället för att han betalar till smugglaren och uppmuntrar till en sådan blomstrande marknad som har lett till massdöd skulle han i stället vända sig till Sveriges ambassad i det land han befinner sig och ansöka om att studera, forska ,arbeta , besöka en anhörig , visum för att starta eget eller studera Sveriges statsskick, valsystem , väfärd , hållbar utveckling m.m . Som krav från svenska Migrationsverket kan vedebörande sätta in detta belopp på Migrationsverkets konto som garanti för sin försörjning under hela perioden. Då lever han inte på bidrag !

Pengarna räcker för hans försörjning I låt oss säga 10 månader, en del har familj och släkt vilket gör att pengarna kan räcka ännu längre . Under tiden kan han söka skydd i Sverige.

Det ankommer på Migrationsverket , Länsrätten och kammarätten som avgör hans fall att arbeta enligt principen effektivitet, snabbhet och billighet.

 

Invandrare som har kapital måste visa solidaritet med flyktingar I nöd.

Under tiden uppmuntar de med invandrarbakgrund som har kapital att investera i deras kunskap som arbetskraft genom att vända sig till dessa och alla som går på SFI Sverige och varför inte hålla föredrag på deras eget språk. De ska även besöka flyktingförläggningrna.

 

För att undvika främlingsfientlighet är det inte lämpligt att Migrationsverken är placerade i små kommuner , att placera en sådan myndighet i en liten kommun där det bor många pensionärer, som bara ser att många invandrare går runt utan sysselsättning gynnar SD .

 

Krig utgör ett hot mot mänsklighet och miljö.

 De Nya Svenskarna


RSS 2.0