Störning under direktsädning av TV4 nyheterna om debatt gällande Nato

Störning under direktsädning av TV4 nyheterna om debatt gällande Nato , får medborgarna veta varför ?

 

 Om Natomotståndarnas kritik inte är skyddad av yttrandefrihet, hur kan det då komma sig att tillåtelse av koranbränning är skyddad av yttrandefrihetslagen.

 Den amerikanske säkerhetsrådgivarens bästa argument är att utesluta Turkiet från Nato.

Emellertid, vårt bästa argument är att utesluta angriparen Ryssland från FN:s säkerhetsråd samt upphäva vetorätten . Även USA och Storbritannien bör på samma sätt uteslutas på grund av krigsbrott i Irak och att även överlämna Bush och Blair till tribunalen. Alternativt att genomföra båda delarna om de kan.

De som deltog i TV4 var natoförhandlare och försvarsexpert och dessa fick tittarna inte höra på grund av störning i form av skrik m.m TV4 har hitintills inte motiverat detta.

Det är den nya svenska samlingsregeringens uppgift att efter nuvarande regerings upplösning hantera detta !

Krig utgör ett hot mot miljön och mänskligheten.


Swexitkampanjen är en förberedelse inför EU-valet 2024 .

 Nedan kommer de viktigaste grunderna för Swexit.

Sveriges och Finlands medlemskap i Nato utan en föregående folkomröstning??????

Militäralliansen Nato dödförklarades redan 1991 i samband med upplösningen av Warszawapakten

, Sovejtunionen och rivningen av Berlinmuren. Norrmännen belönade därför Mihail Gorbachov med Nobels fredspris.

Ja, det är inte lätt för ryska politiker att överge dessa tre viktiga områden utan motkrav.

I och med att Norge valde att bli medlem i militäralliansen Nato och inte har lämnat denna anses Norge vara partiskt vilket strider mot Alfred Nobels testamente och är därför icke lämpat att fortsätta dela ut fredspriset. Nobel ansåg då att Norge var fredligare än Sverige och därför enligt honom var lämpat till att få dela ut fredspriset.

Norge valde dessutom Nato före EU. Detta öppnade därför vägen för de länder som då ingick i Warszawapakten att gå över till militäralliansen Nato. Militäralliansen Nato fick ett nytt liv genom att EU:s medlemstater, särskilt de fattiga med en svag demokrati, gav första starthjälpen

De av EU:s medlemstater med svaga regeringar som saknar opposition med sin svaga demokrati har möjliggjort att högerextremistiska organisationer får vara med och regera i någon form av en dold koalition som leder till att majoriteen av EU:s stater är medlemmar i Nato . EU = Nato .

Sverige är nu ordförandeland i EU:s ministerråd men eftersom majoriteten är för Nato och moblisering för krig och där Kristersson varnar likt Sven Hedin om hur farligt det är men ändå vill han inte ingå i en samlingsregering . I kris bildar man nämligen en samlingsregering .

EU har lagt klimatmålet åt sidan och börjat med att transportera tunga vapen , b la Leopard 2, till Ukraina och att överföra pengar till Ukraina med hjälp av Nato.

Utsläpp från den tyska avancerade stridsvagnen Leopard 2:skadar miljön , vatten, djur , växter och dödar allt som står i vägen .

Det har visat sig att Polen är mer demokratiskt än Tyskland då Polen har lyckats med att övertyga både att själva få skicka stridsvagnen Leopard 2 till Ukraina samt att Tyskland sade ja till att skicka sina egna Leopard 2 till Ukraina .

Enligt EU har det fattiga odemokratiska Polen inte råd med att betala EU:s medlemsavgift men har råd med att betala medlemsavgiften till Nato och skaffa sig Leopard 2 och samtidigt skänka Leopard 2 till Ukraina .

Som följd av andra världskriget skulle Tyskland , Polen och Israel aldrig tillåtas att ha tillgång till vapen utan i stället ägna sig åt fred och konfliktlösning .

De av EU:s medlemstater som inte bidrar till fred och stabilitet utan i stället hetsar upp för krig och finansierar kriget med vapen och pengar, har en svag demokrati utan opposition och struntar i klimatålet och låter sitt folk gå hungriga kan aldrig få EU-folkets stöd.

Den svaga svenska regeringen som inte har någon opposition och som saknar brett mandat och kan fällas av SD har gjort svenska folket ännu fattigare och detta kan utan någon som helst tvekan leda till Swexit!

Putin sitter fortfarande i FN:s säkerhetråd och utnyttjar sin vetorätt !

 

 Krig utgör ett hot mot miljön och mänskligheten.

Om regeringen och polismyndigheten inte kan skydda sina medborgare då

Om regeringen och polismyndigheten inte kan skydda sina medborgare då blir medborgarna flyktingar i sitt eget land .

 

Det är grundprincipen i FN :s flyktingkonvention och det måste S, M och de andra riksdagspartierna begripa. Hade talmannen tagit inititiv i form av råd till riksdagspartierna att bilda en samlingsregering hade situationen inte eskalerat från skottlossningar till sprängningar och användande av handgranater.

Utbyteshandeln , kurder mot Nato, kan inte skrämma en supermakt som sitter i FN:s säkerhetsråd och dessutom har vetorätt..

En samlingsregering utan SD och KD med begränsat mandat

  • att svenska folket blir tryggt

  • att införa valutan euro då den svenska riksbanken belönade den som kom på euron med Nobels ekonomipris, den euro som svenska folket röstade emot vid en folkomröstning.

  • att lägga Natofrågan åt sidan så att Sverige kan återta sin roll som ett alliansfritt land och tillsammans med Finland uppmana den ukrainska regeringen att förhandla i stället för att kriga mot en supermakt likt Dalai Lama med Kina.

  • Samtidigt se till att utesluta de krigförande länder som sitter i FN:s säkerhetsråd samt upphäva vetorätten.

  • Utveckla den demokrati som har havererat sedan D-Ö, J-Ö och nu den apartheidliknande överenskommelse som denna svaga regering vilar på.

  • Reformera kyrkovalet så att alla 16-åringar, oavsett religion, får praktisera demokrati två år innan det allmänna valet

Krig utgör ett hot mot miljön och mänskligheten.


Erdogan som statschef vill hellre se en motsvarande svensk ststschef, kungen

Erdogan som statschef vill hellre se en motsvarande svensk ststschef, kungen, varken talmannen eller regeringschefen .

Men i själva verket är det Stoltenbergs huvudvärk , det är han själv och kanske med stöd av sin norska regering som valde Nato före EU och som bedriver en hestjakt på de svenska och finska regeringarna att gå med i militäralliansen Nato samtidigt som han hetsar upp för ett fortsatt krig. Ett Natoland delar ut Nobels fredspris ??????

Mot denna bagrund borde det vara kung Harald V av Norge och den svenske kungen tillsammans med den finske presidenten att få i uppdrag att möta Erdogan om Norge vill se att Sverige och Finland går med i Nato. De får ta med sig en satirteckning på f d statsminister Ingvar Carlsson och visa denna för Erdogan. Reaktionen Erdogandockan kan jämföras med när en journalist kastade sin sko på George Bush.

Frågan är hur behandlade säkerhetspolisen den journalisten ?

Med den hämnddemokrati där en demokrat vände sig till en diktator i syfte att störta en annan diktator som tillämpades efter 11 sep 2001 är en typ av den hämnddemokrati som tillämpas där Sverige och Finland vänder sig till Turkiet i syfte att godkänna deras Natomedlemskap och det kan bara leda till nya konflikter såsom överlämnande av exilkurder motsvarande överlämnandet av två egyptiska flyktingar.

Stoltenbergs missbedömning t ex att ett inbördeskrig i Ryssland och Ukraina kan bryta ut efter Putin eller om vad som kan hända med den svensk-finsk-norska delegationen om en militärkupp äger rum medan de förhandlar i Ankara .

Putin sitter fortfarande i FN:s säkerhetråd och utnyttjar sin vetorätt !

EU och Stoltenbergs sublimationspolitik kan gå samma öde till mötes som operation Rimfrost.

Krig utgör ett hot mot miljön och mänskligheten.


Flaggor med religiösa symboler som vajar över Bryssel och FN visar att religion och politik hör samman !

Att skapa en ny flaggdesign utan religiösa och svårtolkade symboler och som representerar alla oavsett religion samtidigt som vi skiljer religion från politik eller idrott och politik .

 

Svenska staten ska vara separerad från svenska kyrkan men den separationen är fortfarande inte genomförd. För att fullborda en sådan separation krävs det att korset avlägsnas från flaggan. Inte bara i Sverige utan i hela världen . En fredlig flagga som alla medborgare vill hylla och vara stolta över. En ny flaggdesignindustri som kan skapa arbetstillfällen .

Varje lands topdomän, ccTLDs, som ländernas IT-infrastruktur vilar på har löst arbetslöshet inom den branchen där AI skapades så därför måste vi uppmärksamma topdomänen i synnerhet för de länder som fortfarande saknar fungerande topdomän trots svenskt bistånd. Biståndsministerns okunskap om detta problem och att demokratin har havererat trots att Sverige har en demokratiminster och t ex i kyrkovalet där vissa 16-åringar får praktisera demokrati två år innan det allmänna valet medan andra 16-åringar med annan religion än kristendom inte har samma möjlighet och att IDEA ligger i centrala Stockholm. Detta är ett bland flera problem som orsakats genom bildandet av den svaga regering som envist motsätter sig, trots den djupa krisen, bildande av en samlingsregering , utan SD och KD,

En blind politiker kan inte skilja mellan flaggorna inte heller andra som inte kan se vilken flagga som hör till ett specifikt land..

Som tidigare poängterats är att barn på daghem eller förskola har svårt att skilja mellan de nordiska flaggorna som samtliga har kors . Barn till föräldrar med invandrarbakgrund har ännu svårare med detta.

Vi kan icke hjälpa blinda att se men med vår flaggdesign kan vi hälpa dem genom att på varje flagga brodera landets topdomän, ccTLDs som .SE.

Broderingen av .se görs så att tecknen blir upphöjda så att blinda kan känna av och identifiera b la sin egen nations flagga .

Övriga barn får också lära sig alfabetet , bokstäverna och olika färger på nationernas flaggor , t ex en grön punkt som symboliserar hållbar utveckling , bokstäverna , s och e , för Sverige , en svensk flagga och en svensk topdomän tex pysslingen.se/solstralen.

Att EU- medborgarnas skatter överförs till Nato via EU i syfte att hålla Nato vid liv kan vaken lösa några problem eller leda till en hållbar fred utan i stället till en ohållbar politik som motverkar klimatmålet..

Krig utgör ett hot mot miljön och mänskligheten.


RSS 2.0