Här är årets löfte för 2022 och till nästa val som du kan arbeta för och se till att det genomförs .

Det starka skälet är att demokratin har tillämpats felaktigt inte bara i ditt parti som du ger stöd till eller röstar på utan i hela världen, EU som FN, mot principen att det är demokratin som har givit alla trossamfund religionsfrihet .

Genom att införa ett Multireligionvalsystem i de länder som saknar kyrkoval och att övergå från kyrkoval till ett Multireligionvalsystem i de länder som redan har kyrkoval.

Med ett Multireligionvalstystem täpper vi till de kryphål som demokratin har utsatts för eller att den har utnyttjats .

Att ta bort alla religioner innebär att man tar bort religionsfriheten som är grundbulten i demokratin .Valet är solklart.

 

Krig utgör ett hot mot miljön och mänskligheten.


Därför är en ändring av Jul vid övergång från kyrkoval till ett

Därför är en ändring av Jul vid övergång från kyrkoval till ett Multireligionvalsystem nödvändig.

Argument ett , staten drar automatiskt TV-avgift från alla , buddister, muslimer , hiduer m fl förutom judar och kristna . Men nuvarande TV- sändning domineras av kristna ritualer som helgmålsringning , gudtjänst som sänds flera gånger i veckan och Julvärd eller hallåman och midnattmässan sänder från Peterskyrkan där Påven, kardinaler och höga präster alla män medverkar . Ingen annan religion nämns.

Ett rimligt krav som då är att ställa på SVT är att ge utrymme för andra religioner så att sändningstiden fördelas rättvist mellan alla trossamfund. Alternativet är att ta bort alla sändningar som har att göra med något trossamfund, katoliker eller protestanter.

Motiveringen är när ett trossamfund hävdar genom SVT-sändning till allmänheten att deras profet kommer att dyka upp när som helst för att rädda mänskligheten . Med mänskligheten menas alla människor , buddister, hinduer , muslimer m fl.

Om det är så borde SVT , pressombudsmannen , jämställdhetsministern och demokratiministern visa opartiskhet och komma med en reform som innebär att julfirande ändras till något mer balanserat namn som omfattar alla trossamfund så att de får komma till tals. .En helg för alla . Barn som är födda i Sverige och vars föräldrar har en annan religion blir inte lika uppmärksammade vid firandet och julklappsutdelningen. En del gör det individuellt. Om fyra barn med olika religioner är klasskamrater och ett av barnen är kristet och som visar sina klasskamrater att han eller hon har fått massor med presenter måste det kännas orättvist .

De skriver att framtidens julbord – innovationerna som förändrar julklassikerna , det innebär att svenska folket vill reformera julen. Även när SVT skriver “ därför granskar SVT Nyheter skyddet av hedersutsatta flickor”. SVI vill reformera men vet inte hur därför rekommenderar De Nya Svenskarna SVT att arbeta för ändring av kyrkovalet så att svenska folket får en neutral plattform för en sådan dialog. En sådan kan inte tas upp av kristna , offer och få andra .

En rondell som Roslagstull har fyra portar och vid varje post vaktar en profet, Mot Värtahamnen vaktar Mohammed , mot Stockholms universitet vaktar Jesus , mot Karoliniska vaktar Budda och mot Tekniska högskolan vaktar Shiva. En sådan tavla kan inte betraktas som nedsättande.

 

 

 

 Krig utgör ett hot mot miljön och mänskligheten.








Vårdcentralen ger ingen tredje vaccindos att de uppger att de inte

Vårdcentralen ger ingen tredje vaccindos att de uppger att de inte har tillgång till något vaccin och man får inte ställa sig i kö

Vårdcentralen hänvisar till utsatta områden för vaccinering samtidigt som flera tusen vaccindoser slängs .

De som har blivit smittade och ligger för intensivvård kan ha hamnat där beroende på att vårdcentralen som de tillhör inte har tillgång till vaccin . Är det politikernas fel, vårdcentralens fel eller brist på pengar ???

Smittan kan man också få när man är på väg till avlägsna områden , dit man blivit hänvisad av vårdcentralen.

Smittan kan man få redan när man står i vaccinkön utomhus och en s k mobil läkare meddelar att vaccinet tagit slut innan kl 20.00 . De har inte flera doser att erbjuda.

Allt handlar om prioritering , Mobil läkare skulle i stället för köpriotering där unga och friska står i kö tillsammans med de äldre prioritera de äldre .De äldre var inte särskilt många .

Förr i tiden utan appar och swish kunde man vaccinera folk utan problem. Det som inträffat i Kalix bör vara en signal till andra kommuner att lära sig om digitalisering och bank-ID .

Det finns två olika slag av vårdcentraler, de som erbjuder vaccin till vissa utvalda personer och vårdcentaler som säger att de har inte har vaccin och att det inte heller finns vaccin att få ta tag på .

Vid Medborgarplatsen, på torget i kylan stod folk i kö framför en lastbil som liknar en sådan bil som grönsakshandlare har fast skyltad med mobil läkare . Två äldre män bar väst med texten KÖVÄRD,

Folk stod i kö och stampade i kylan , nervösa och undrade om de skulle komma att få något vaccin den här gången innan de stänger kl 20.00. En finsktalande dam kom fram och sa att , det är kört , hon hade stått i flera timmar utan att få vaccin . Flera människor gick fram till den som det stod KÖVÄRD på och frågade. Denne gick runt och räknade om , på samma sätt som samerna räknar sina renar. Han gjorde om räkningen flera gånger om det eventuellt skulle se ljusare ut.

Efter tre kvart räknade han om igen och sade att det var tveksamt om vaccinet skulle räcka. Mot 20:20 räknade denne KÖVÄRD om ytterligare en gång och sade att det dessväre såg mörkt ut. Panik uppstod bland de som inte fått vaccin och de fick åka hem igen.. Ni får komma tillbaka imorgon det ska bli varmare sade mannen märkt KÖVÄRD.

Det här liknar en flyktingförläggning mellan Polen och Vitryssland.

Varför fanns inte flera som kunde ge vaccin , är det brist på vårdpersonal?

Frågan är vilka arbetsuppgifter har vårdcentralerna och varför saknar de resurser ?

Intensivvården borde fråga patienterna om de har stått i kö för vaccin och om de har varit i kontakt med sin vårdcentral . Vaccinbevis är inte heller lätt att få om man inte har bank-id säger vissa som har blivit fullvaccinerade . De som skickat in blanketten till e-hälsomyndigheten har efter dryga tre veckor efter postandet av denna blankett ännu icke erhållit något vaccinbevis från denna myndighet, Otroligt illa skött.

Lägg ner sk mobila läkare och omorganisera vårdcentralen så att svenska folket kan vaccinera sig utan krångel och rent av helt i onödan hamna på våra intensivvårdsavdelningar  

 
 Krig utgör ett hot mot miljön och mänskligheten.

Ett barn vars föräldrar kom till Sverige som flyktingar under krig blev kung i Sverige,

Två avgörande perioder i den svenska historien .

  1. I samband med utslocknandet av Vasaätten och att en barnlös drottning Kristina gick i exil

  1. I samband med 1809 års kupp mot kung Gustav IV Adolf och ändring av grundlagen som berövade hans avkomling från att ärva den svenska kronan .

Här berövades ett barn sina rättigheter.medan Kristina fick sina rättigheter

Efter det trettioåriga kriget mellan protestanter och katoliker där kung Gustav II Adolf stupade , utsågs hans dotter Kristina till drottning . Emellertid abdikerade hon 1654 och genom hämnddemokrati konverterade hon till katolicismen . När Kristina hamnade i exil hos påven uppstod det en kris i Sverige , Frågan om vilka som har rätt till den svenska kronan efter den barnlösa drottningen kan antingen leda till krig , konflikter eller tillfällig tysthet .

Orsaken tll drottningens agerande kan vara den franske filosofen René Descartes religion-filosofiska indoktrinering .

På grund av den 30 åriga kriget flydde pfalzgrevinnan Katarina som var ett av barnen till den flera gånger gifta Karl IX till Sverige . Katarina var gift med en av de som tillhör den tyska klanen pfalz. De kom till Sverige som flyktingar och i Sverige fick de ett barn som blev kung över Sverige med namnet Karl X.

Hur skulle då svenskarna agerat om drottningen Kristina hade skaffat barn senare i exil och hennes barn gjort anspråk på den svenska kronan med hänvisning till att mamman tillhör Vasaätten och att den polsk-svenska Sigismund som var sonson till Gustav Vasa och som stred om kronan mot sin kusin hertig Karl , Karl IX som ledde till slaget vid Stångebro , Linköpings blodbad .

Hertig Karl som sammankallade en riksdag i Söderköping 1595 och 1599 hölls riksdag i Jönköping där man beslöt att uppmana Sigismund att återvända till Sverige och anta den protestantiska religionen .

Sigismund var liksom sin mor katolik och motsatte sig konvertering till protestantism medan Kristina liksom sin far var protestant men konverterade till katolisismen .En inveklad utveckling som borde ha lett till en effektiv konfliktlösning .

Hur skulle svenskarna agerat i andra prioden av den svenska historien om då barn eller barnbarn till den abdikerade kung Gustav IV Adolf vid kuppen 1809 stridit om rätten till den svenska kronan efter sin far mot den franske J.P Bernadotte och hans anhängare ?

Att hantera sådan kriser under olika perioder borde ha ökat kunskapen om konfliktlösning och på så sätt kunnat lösa konflikter och skapat fred. Trots att fredspriset delas ut ett efter ett , ökar antalet konflikter och en del av dem som har fått Nobels fredspriset har själva hamnat i krig eller bidragit till krigsföring som exempelvis USA, Burma och Etiopien.

Oavsett vilken analytisk metod som tillämpas militär , diplomatisk eller politisk, den redan svaga demokratin utnyttjas av högerextremister , krigsanhängare och att NATO- medlemmen, tillika utdelaren av Nobels fredspris, ensamt får bestämma vem som ska få fredspriset trots pågånde krig och trots att fred inte har skapats. Dessutom har inte flyktingarna lärt sig hur konfliktlösning som leder till fred ska gå till.

 

 

Krig utgör ett hot mot miljön och mänskligheten


De två bokstäverna SE assocera till Soler Energi.

De religiösa symbolerna på världens flaggor

Korset är utan tvekan att betrakta som en religiös symbol. Religiösa symboler finns i dag förutom i hela norden ,på många länders flaggor med olika variationer.

Den passar inte i dagens moderna samhälle .

 

En ny FlaggDesign


Att ersätta alla symbolar i världens flaggor med sina egna ccTLDs, topdomän .

Den svenska flagga kommer att se ut som på bilden där korser ersättas med .se . Med bibehållen två färgarna gult och blått.


  • Punkten föreslå att vara grön i alla flaggor som symblocera miljön

  • de två bokstäverna SE assocera till Soler Energi.

  • Barbados med domänen .bb assoceras till Big Bang

Costa Rica med .cr assoceras till till CERES

Estonia med domainen .ee med energy efficiency

Georgia som har domain .ge till greenhouse effect

Guernsey med domain .gg till greenhouse gases

Gambia med domin .gm till glacial melt

Guinea-Bissau med domain .gw till global warming

Jordan med domain .jo till JORDEN

Japan med domain .jp till JUPITER

Mauritania med domain .mr till MERKURIUS

Malawi med domain .mw till Milky Way

Sudan med domain .sd till Sustainable Development

Inläringssyfte, att lära sig alfabetet och miljö från världens fölaggor

Ge meningsfull sysselsättning för invandrare och nyanlända flyktingar samt upmärksamma den viktiga symbolen ccTLDs.

Krig utgör ett hot mot miljön och mänskligheten.


Sveriges roll under OSSE-konferensen är att ta upp kärnvapenfrågan och inte

Sveriges roll under OSSE-konferensen är att ta upp kärnvapenfrågan och inte koncentrera sig på enskilt tvistiga frågan som Ukraina.

Hotet mot klimatet och mänskligheten kommer från deras farliga vapensarsenal snarare än konflikten mellan Nato och Ryssland.

Den andra frågan är huruvida Norge som är Nato-medlem och förespråkare genom sin norrman som är GS är lämplig att dela ut Nobels fredspris. Dessutom har Norge isolerat sig från EU- gemenskapen.

 

 Krig utgör ett hot mot miljön och mänskligheten.


RSS 2.0