S bildade en hemlig samlingsregering som tog död på oppositionen , uteslöt V och MP utan

S bildade en hemlig samlingsregering som tog död på oppositionen , uteslöt V och MP utan talmannens medverkan i syfte att genomföra medlemskap i Nato.

Var är talmannen ?

Den militära alliansen Nato har en aktiv medlem, Norge, som delar ut Nobels fredspris , bedriver hetsjakt på Sverige och Finland till att söka medlemskap i Nato . Detta kan vara den tändande gnistan till ett tredje världskrig .

Vi kan konstatera att riksdagen är splittrad om ett eventuellt medlemskap i Nato. Två partier av åtta är emot. Det minsta kravet som medborgarna borde ställa innan valet är att först måste samtliga riksdagspartier vara eniga om ett svenskt Nato medlemskap på samma sätt som att alla 30 Nato- länder måste godkänna Sverige .

Kan mark-och husköpet i Finland vara ett villkor för Sveriges Nato-medlemskap och som kan kopplas till Finland ?

Hur kommer det sig då att Ryssland fortfarande sitter i FN:s säkerhetsråd och har vetorätt trots den omfattande bojkotten som EU har infört.

Frågan är vad S, M, C, L , SD och KD döljer för MP och V . Vad har de 6 partierna för hemlighet som inte V och MP bör få veta om, vad är det för fara ?

Flyktingar och invandrare undrar också vad är som pågår , hur kommer det sig att de flyktingar och invandrare som flytt från krig och elände inte får information om vad som pågår ,

Var finns skyddsrummen , på internet, , utegångsförbud, militär mobilisering , ska riksdagen flyttas till Arboga eller en hemlig adress m.m?

Omvänt , hur kommer det sig då att både V och MP är för en finansiering av Rysslands krig i Ukraina genom att skicka vapen och pengar. Ukraina är varken medlem i EU eller Nato.

Den svaga obehöriga regeringen som saknar opposition håller på att genom sin Natokampanj skapa flera konflikter än den löser .En riktig opposition har möjlighet att avsätta en sådan regering genom att yrka på misstroendeförklaring . Misstroendeförklaring mot dels ett statsråd, försvarsministern, och sedan hela regeringen innan kommande riksdagsval.

 

Har MP blivit behandlat av S på samma sätt som kommuisterna blev under 2:a världskriget ?

Duellen mellan Magdalena Andersson och Ulf Kristerson var egentligen ingen duell de var helt överens om ett Nato -medlemskap, det visar också att Magdalena Andersson passar bättre som moderat än som S.

Sverige under Magdalena Anderssons regering driver en högerpolitik därför att den saknar opposition mot diktatoriska fasoner.

Regeringen håller på att skapa fler konflikter än den löser. Klimatmålet har helt kommit bort.

Kan detta påverka Nobelpriset ?

Får Sverige och Norge dela ut Nobelpris enligt Nobels testamente ?

Finns det risk att flera kandidater vägrar att ta emot priset ?

Krig utgör ett hot mot miljön och mänskligheten


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0