Vapen till Ukraina, diskriminering av flyktingar och övergivande av neutralitetspolitiken är sak för KU

Riksdagens och regeringens hantering av kriget i Ukraina.

Det som EU säger till b la Iran och Saudiarabien är att en palestinsk sak är deras sak och deras budskap är att de ska skicka vapen och utrustning till palestinierna.

 Under vinterkriget sade svenskarna att Finlands sak är vår sak , nu säger svenskarna att ukrainarnas sak är vår sak och araberna kan likaså säga att palestiniernas sak är deras sak.

Den nuvarande svenska regeringen är provisorisk , den ska regera till sep 2022, Regeringen är därför icke behörig att överge den svenska neutralitetspolitiken efter impulsivitet. Riksdagen och partiledarna är lika impulsiva då de stöder ovanstående ställningstagande.

Att överge neutralitetspolitiken kräver dels en samlingsregering och sedan en folkomröstning gällande eventuellt medlemskap i NATO . Vi ska inte ha impulsiva ledare som styr !

Vi ska inte ha ett EU som diskriminerar vissa flyktingar ej heller de som ger stöd till en sådan diskriminering. Om EU inte behandlar alla flyktingar rättvist ska EU upplösas på samma sätt som NATO.

Socialdemokraterna under Tage Erlandes tid deklarerade vid en presskonferens att det hotade den svenska neutraliteten att ha högerpartiledaren Hjalmarsson ingående i FN:s delegation. Han betonade att Högerpartiet inte fick vara med så länge S satt vid makten.

Det svenska folkets representanter i FN är där för att representera svenska folket och inte regeringen och består av två stycken från varje riksdagsparti..

Olof Palme befann sig 1970 i en valrörelse som nu Magdalena Andersson i samma parti gör.

Trots den amerikanska kritiken av Olof Palme under Vietnamkriget och att de motsatte sig Sveriges diplomatiska representation p g a den svenska regeringens kritik av de amerikanska bombanfallen i Hanoi och trots att representanter för den svenska industrin deklarerade att deras handel drabbades

p g a av Sveriges kritik mot USA och mottagande av vietnamesiska flyktingar , gav dessa arbete och tillfälle till studier.

Trots detta reste Palme till USA och Sovjet samtidigt som han tog initiativ till Stockholmskonferensen 1972 som var FN:s första miljökonferens och den hölls 5–16 juni 1972 i Stockholm.

Den nuvarande tillfälliga socialdemokratiska regeringen bidrar till miljöförstörelse och dessutom har miljörörelsen tystnat. Ingen rapportering om miljön eller klimatet.

 I kris bildas en samlingsregering fast utan SD och KD . För att ansluta sig till militärpakten NATO krävs en folkomröstning. EU:s medlemsstater får välja mellan EU eller NATO, annars ska EU upplösas.

 
 Krig utgör ett hot mot miljön och mänskligheten

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0