Europaparlamentet borde avsätta EU- kommissionen innan EU-valet genom att yrka på en misstroendeförklaring !

EU kommissionenkan ha splittratEuropaparlamentet genom att EU-medlemstaterna aktivt utnyttjar ett extremt verktyg nämligen en negativ hämnddemokrati. EU har inte visat att de har begränsat skadan utan den har blivit värre och mer omfattande , krigen förlängs , , , fattigdomen ökar , flyktingar diskrimineras , barn svälter dödande och milöförstörelse . Dessutom skedde detta under pandemi och en enorm hetta.

Kan EU -medlemstaterna bli skyldiga till penningtvättbrott genom att skicka pengar till ett land i krig samt uppmana folket och organisationer att swisha pengar dit ?

Varifrån kommer dessa pengar, är det skattebetalarnas pengar?

Vad är syftet med EU, bidra till fred eller hetsa upp för krig ?

Saknar EU handlingskraftiga politiker som kan medla i konflikter ?

Varför prioriterar EU ett land som befinner sig krig som EU -kandidat medan man avslagit ett annat land som inte befinner sig i krig ?

Hur kommer det sig att EU stater tillåter att flyktingar slussas till b la Ruwenda.

Syftet med FN:s utvecklingsprogram äratt arbeta för att hitta lokala lösningar för att stärka demokratin, minska fattigdomen, förebygga och lösa konflikter samt arbeta mot miljöförstöring och spridning av hiv och aids. UNDP arbetar också för att främja kvinnors ställning och stärka respekten för mänskliga rättigheter, av vilken anledning följer Ruwanda FN:s utvecklingsprogram och är det lämpat för att ta emot flyktigar ?

Hur mycket har EU uppnått av klimatmålet och vilka framsteg har man lyckats göra inom det området.

 

Vilka framsteg har EU:s medlemstater gjort inom demokratin och varför har inte folkomröstning inte ägt rum i dessa stater vid när det gäller deras ansökningar om t ex medlemskap i EU och Nato. Detta med tanke på att IDEA ligger i hjärtat av Stockholm och där många länder arbetar med demokratisk utveckling .

Svaga regeringar, svårt att bilda regering och svårt att väla en statsminter, dålig massmedial bevakning av b la svenska valet vilket ska äga rum om knappt tre månader medan man rapporterar kontinuerligt om andra länders val och koncentrerar sig på rysk-ukrainska kriget samtidigt som nästan ingen rapportering sker om andra krig och elände.

Hur kommer det sig att Ryssland fortfarande sitter i säkerhetsrådet och har vetorätt ?

Om inte EU kan besvara ovanstående frågor på ett betryggande sätt innan och under EU:s valrörelse måste Europarlamentet som representerar EU:s medborgare avsätta EU- kommissionen genom att yrka på misstroendeförklaring ! b la att Sverige lämnar EU , ansöka om Swexit.

 

Krig utgör ett hot mot miljön och mänskligheten

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0