Ukraina är inte medlem i EU, inte i NATO och ej heller med i det nordiska samarbetet, vad gör

Ukraina är inte medlem i EU, inte i NATO och ej heller med i det nordiska samarbetet, vad gör Magdalena Andersson i NATO:s extrainsatta toppmöte.

Blair-Bush krigsföringspraxis från Irak tillämpas nu av Putin i Ukraina .

Avvecklingen av militärpakten Warszawapakten var ett villkor för avveckling av NATO .

Men det har inte hänt .

EU består av 27 länder varav 20 är medlemmar i NATO . EU = NATO.

NATO med sin avancerade ballistiska robot som ubåtsbaserad ballistisk robot (SLBM)

Interkontinental ballistisk robot (ICBM), Medeldistansrobot (MRBM/IRBM), Kortdistansrobot (SRBM) och Taktisk ballistisk robot (BRBM). De har tillgång till farliga och miljögiftiga vapen samtidigt som en del av de här länderna inte har råd med att betala sina medlemsavgifter till EU men de har råd att betala medlemsavgiften till NATO.

Har EU:s röstberättigade medborgare glömt den Israeliska massakern i Sabra och Shatila, två flyktingläger för palestinier i Libanon den 16 och 17 september 1982 där omkring 3,500 civila mördades. Det skedde under den f d amerikanska presidenten Ronald Reagan. FN:s generalförsamling fördömde den 16 december 1982 massakern som »folkmord . Detta ägde rum under FN:s dåvarande generalsekreterare från Peru , Javier Pérez de Cuéllar s mandat . De nordiska länderna agerade inte lika kraftfullt mot Israel.

Varför hissar man inte även den palestinska flaggan framför stadshuset och EU- parlamentet.

USA -Storbritannien- Bush-Blair och andra massakrer på irakier under FN:s dåvarande

generalsekreterare, tillika mottagare av Nobels fredspris, Kofi Atta Annan från Ghana. Den

20 mars 2003 invaderade en USA-ledd styrka Irak, detta i strid mot ett FN-beslut. Hissa den irakiska flaggan framför The White House and 10 Downing Street .

Varför tillämpas nu Blair-Bush krigsföringspraxis från Irak av Putin i Ukraina?

Den 20 mars 2003 hördes explosioner i Bagdad och klockan 03:15 UTC meddelade USA:s f d president George Bush att han givit order om attack mot mål i Irak.

Hur kommer det sig att ett land som delar ut Nobels fredspris är medlem i NATO och med i krigsföringståget ?

Krig överallt , svältande barn b la i kriget i Jemen

Inte alla länder har en mark- och miljödomstol som handlägger mål och ärenden inom miljö, fastighet, planering och bygg samt vatten och avlopp då krigförande länder orsakar skador på mark, luftföroreningar, lidande m.m .

Tribunalen skulle ha större effekt i samarbete med en sådan domstol. För att folk ska få upprättelse för vad de har utsatts för genom alla krig. Vapenindustrin måste avvecklas på samma sätt som tobaksindustrin samtidigt som NATO läggs ner. EU-projektet ska också avvecklas om det inte är fredligt.

 

 

Krig utgör ett hot mot miljön och mänskligheten.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0