Nordiska samarbetet under kvinnostyre

 Nu har de passat på att sälja sina vapen, testat sina avancerade vapen som skadat vår miljö , spridit en allmän oro bland befolkningen och samtidigt har de skapat en ny fattigdom.

Frågan är hur långt ukrainarna kommer med demokratin, sedan självständighet ?

 

 En negativ hämnddemokrati

När en demokrat vänder sig till en diktator i syfte att störta en annan diktator eller hota en annan diktator leder detta till konflikter, miljökatastrof och fattigdom

Ohållbar politik leder till ohållbar utveckling .

 En positiv hämnddemokrati

Om det är demokratin som har givit alla trossamfund religionsfrihet och inte religionen som har givit trossamfunden demokrati  måste demokrati införas i alla trossamfund utan undantag.

 Männen styrde

Den svenska utrikesministern som fick kritik p g a baltutlämningen, var bland de som stod bakom neutralitetspolitiken , han var mot kärnvapenspridning vilket lämnades som förslag till FN:s generalförsamling 1961, Udénplanen.

Han kallade USA och väst för den fria världen.

Advokat och professor i juridik , justitieminister 1917-1920

Liberalernas partiledare 1923-1930., riksdagsledamot 1910-1911, 1918-1922, 1925-1928,

1930-1937. Han fällde Lindmans högerregering 1930 och bildade en regering av två liberala fraktioner , liberala folkpartiet leddes av honom själv och Frisinnade folkpartiet av Ekman.

Deras reformer består av att de lade grunden till en järnväg mellan Stockholm och Göteborg 1926 och sedan VOLVO:s biltillverkning, skolreformen och kollektivavtal. Han löste det största invecklade problemet, kommunalskattereformen.

Han valdes in i den kungliga vetenskapsakademin 1940.

En hållbar politik leder till en hållbar utveckling .

Krig utgör ett hot mot miljö och mänskligheten


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0