Hur skall arbetstagare , elever eller riksdagsledamöter med annan religion än kristendom hantera påsklovet ?

Skall de fortsätta sin närvaro i skolor, på arbetsplatser , i riksdagen eller också ta ledigt som de kristna men som kan orsaka flera problem .

Under den heliga fastan ramadan tolkas det som om den svenska polisen, där en majoritet utgörs av kristna, har givit en högerextrem organisation som vi också utgår ifrån består av kristna med större makt som de har fått genom kyrkovalet , tillstånd att bränna Islams heliga skrift koranen och visa bilder på profeten Muhammed. De har planerat detta under den kristna heliga tiden, påsken . Denna högerextrema och rasistiska organisation har på olika sätt utnyttjat också kyrkovalet på samma sätt som SD . Majoriteten av invandrare saknar rösträtt i det valet . Riksdagpartierna deltar i kyrkovalet men många medlemmar med en annan religion än kristendom saknar rösträtt och får heller inte information om varför deras partier deltar i kyrkovalet men inte de.

Om övergång från kyrkovalet till ett Multireligionvalsystem kan ni läsa på hemsidan:

https://multireligionvalsystem.ml eller googla på Multireligionvalsystem.

Införande av Multireligionvalsystemet gynnar målet för polisens arbete och myndigheterna i allmänhet , den gynnar alla trossamfund och som en konfliktlösningsmodell till en hållbar fred.

Multireligionvalsystemet är en utveckling av demokratin och motverkar en sådan situation som har uppstått under påsk och ramadan helgerna.

Mohammad är inte en profet utan en muslim och en riksdagsledamot har en dotter som går i skolan och en pojke som arbetar som polis. Kunskap om kristendom och påsken hos den familjen är inte den bästa liksom de kristnas kunskap om islam . En likadan bild finns bland andra religioner som buddismen, hinduismen m fl.

Familjen Mohammad kan inte planera påskhelgen på samma sätt som en kristen familj som bara kan sätta sig i bilen och åka på en fyra dager lång semester.

Nu infaller fastemånaden Ramadan samtidigt som påsken , efter Ramadan firar muslimer i hela världen under tre dagar. Frågan är om muslimerna inom EU också får vara lediga ?

Samma fråga gäller alla andra religioner än kristendeom.

Samma frågor ställs när kristna inom riksdagspartierna deltar i kyrkovalet men inte andra som har en annan religion som har rösträtt i riksdagsvalet och brukar rösta på riksdagspartierna .

Det är en fördel om man i samband med de många olika religiösa helgerna lär sig om varandras religioner på samma sätt som riksdagspartierna .

Multireligionvalsystemet lär sina medborgare om varandras religioner och intresset för fred och demokrati ökar.

Skottlossning i olika delar av Sverige där unga har blivit mördade kan också undvikas genom att alla ungdomar som har fyllt 16 år, oavsett religion, får rösträtt i ett Multireligionvalsystem så att de även kan praktisera demokrati två år innan det allmänna valet .Alla ungdomar bör engagera sig i demokrati utveckling och bidra till fred . Upplopp, bråk och bränder förstör miljön, luften marken och den luft vi andas.

 

Om man inte under den kristna helgen, påsk ,som förenar alla kristna kan sätta stopp för kriget mellan två kristna länder och inte heller under de islamiska och judiska religiösa helgerna kan få muslimer och judar att sätta stopp för krig måste det enda sättet att sätta stopp för stridigheterna vara ett införande av ett Multireligionvalsystem .

Krig utgör ett hot mot miljön och mänskligheten


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0