Folkomröstning om Swexit och sedan Finexit. Det skall kännas att överge Alliansfriheten !

Varför ska vi rösta i EU-valet , då EU-parlamentet består av många grupplösa / politiska vildar , religiösa och European Conservatives and Reformists Group som SD tillhör , diskriminering av flyktingar har ökat, freden hotas , demokratin har inte utvecklats , svaga regeringar som inte är behöriga att fatta ett sådant beslut som ansökan om NATO- medlemskap men ändå har skaffat sig behörighet genom att ersätta demokratin med januari och D-överenskommelser . .

Enligt wikipedia., gav Nationella fronten betydande ekonomiskt stöd till Sverigedemokraterna för tryckning av valfoldrar inför riksdagsvalet 1998 och partiet enades med Sverigedemokraterna inför Europaparlamentsvalet 2014

Därför ska man inte förvänta sig av sådana EU- valda att de kan lösa den syriska konflikten, stoppa kriget mellan Ryssland och Ukraina och inte heller den längsta historiska konflikten mellan Israel och Palestina m.m.

 

Det hävdas i den svensk-finska debatten att NATO består av demokratiska länder som b la Turkiet.

Den svensk-finska debatten visar att f d medlemmar i militäralliansen , Warshawpakten, har övergått till NATO samtidigt som de är EU- medlemmar och dessa är .

Warshawpakten länder

Albania

Bulgaria

Czechoslovakia

East Germany , Förbundsrepubliken Tyskland

Hungary

Poland

Romania

NATO länder

Albanien

Bulgarien

Polen

Rumänien

Slovakien

Slovenien

Tjeckien

Ungern

Västtyskland Förbundsrepubliken Tyskland

Båda kategorierna ovan, NATO -länder och f d Warshawpakts- länder är numera medlemmar i EU och betalar 2 % av sin BNP till NATO samtidigt som de klagar på att de är fattiga och vill att b la Sverige som inte är med i NATO skall betala mera till EU.

EU har 729 ambassad byggnader i varandras läner, diplomatiskt kapital , det kapitalet är i starkt behov av att reformeras genom att krympas till endast 27 ambassader. Stora resurser som EU kan spara och bli aktivare. De 27 ambassaderna skall ha sitt säte i Bryssel.

Sverige avvecklar sina ambassader i 26 länder och behåller en i Bryssel , likaså gör övriga EU-stater.

Dyra uppvärmningskostnader och driftkostnader , lyxbilar, dyrt bränsle, dyrt flyg och dessutom negativ påverkan på miljön ,

 Demokratin i EU och EU-valet

EU-parlamentet består av många grupplösa eller politiska vildar , religiösa och European Conservatives and Reformists Group som SD tillhör.

EU- stater som bl a Bulgaria , Czechoslovakia, , Hungary, Poland och Romania är trötta på socialismen och majoriteten av dessa folk röstar på andra grupperingar vilket gör att dessa grupperingar alltid kommer att ha majoritet i EU-parlamentet.

Europaparlamentet består av 705 ledamöter

Rumänien har 33 EU parlamantiker 14 av dessa representerar Christian Democrats frågan är vilka som representerar andra religioner ?

Tjeckien har 5 Christian Democrats av 21 EU parlamentariker

Polen har 16 Christian Democrats av 52 EU parlamentariker

Portugal har 7 Christian Democrats av 21 EU parlamentariker

Österrike har 7 Christian Democrats av 19 EU parlamentariker

Spanien har 11 Christian Democrats av 59 EU parlamentariker

Grekland har 8 Christian Democrats av 29 EU parlamentariker

Frankrike har 7 Christian Democrats av 79 EU parlamentariker

Ungern har 13 Grupplösa / politiska vildar av 21 EU- parlamentariker samt 1 Christian Democrats

EU är i obalans. En del länder har kyrkoval där partierna som deltar i EU-valet deltar medan de med annan religion utesluts och inte har rösträtt i dessa val. Sextonåringar med annan religion än kristendom har inte heller rösträtt på samma sätt som ungdomar som är kristna protestanter.

Den positiva hämnddemokratin i tillämpning av Swexit och Finexit finns som orsak att försvara alliansfriheten som trots andra världskriget har bevarats.

Den negativa hämnddemokratin har redan tillämpats i fallet Brexit p g a missnöje .

NATO upplöstes teoretiskt i princip i samband med upplösningen av Warszawapakten men så skedde inte i praktiken. FN:s fredsbevarande styrkor skulle i praktiken ersätta båda NATO och Warszawapakten.

Warszawapakten var en militär försvarsallians som upprättades av Sovjetunionen under kalla kriget som en motreaktion mot NATO som bildades 1949.

Om Finland och Sverige som båda har medlemskap i EU också ansluter sig till NATO kommer detta att splittra FN , göra det ännu svagare och världen förlorar två medlare som Sverige och Finland vid internationella konflikter och dessutom skadas trovärdigheten till Nobels fredpris då Norge ännu inte har lämnat NATO . Även andra Nobelpris som bl a det i litteratur kan få negativa följder.

Krig utgör ett hot mot miljön och mänskligheten


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0