Alla som deltog i Förintelsekonferensen i Malmö lever med Israel-Palestinakonflikten

En bristfällig tillämpning av demokratin under lång tid har skapat utrymme för högerextremister /högerpopulister vilket lett till b la Brexit och främlingsfientliga organisationer omvandlade till acceperade partier har fått mandat i EU-parlamentet och inhemska parlament.

Kyrkovalet är ytterligare en faktor , där SD utnyttjar situationen att majoriteten med invandrarbakgrund saknar rösträtt så att en sverigedemokrat , Aron Emilsson, har 17 olika uppdrag, förutom som kyrkomötets gruppledare är han b la ordinarie riksdagsledamot . Nedan ett exampel på SD:s motion som hämtats från kyrkans hemsida.

Svenska kyrkans arbete med asylsökande

SD:s Motion 2021 029 Svenska kyrkans arbete med asylsökande av Petter Nilsson (SD) David Lång (SD) och Fredrik Ottesen (SD) .

Det talas om att Malmö har drabbats av antisemitism, dels genom extremhögerns utspel men dels också utifrån Israel-Palestinakonflikten .

Alla som deltog i Förintelsekonferensen i Malmö lever med Israel-Palestinakonflikten , denna långa konflikt som alla Israels presidenter har upplevt sedan Israel grundades . Den konflikten överlämnades till nästa generation, som Kelber , de som är med i judiska församlingar och även de som forskar om antisemitismen . Denna politik och bristfälliga tillämpning av demokratin är ohållbart .

Om demokratin som har gett alla trossamfund religionsfrihet och jämställt alla religioner genom den principen, hur kommer det sig då att bara den svenska kyrkan har infört demokrati i sitt trossamfund genom kyrkoval medan andra trossamfund, judiska, islamiska, buddistiska, hinduer , kataoliker och ortodoxa motsätter sig den principen.

Hur kommer det sig då att den 16-åring som inte har rösträtt i det allmänna valet , själv kan bestämma vilken riksdagsledamot som ska väljas till kyrkomötet , b la han som har 17 olika uppdrag?.

Andra 16- åringar med en annan religion saknar rösträtt och kan inte utöva demokrati två år innan det allmänna valet..

Fred har därför inte kunnat skapats, demokratin har havererat och därför måste vi arbeta för en hållbar politik genom en övergång från kyrkoval till ett Multireligionvalsystem så att demokratin få den grund som saknas på platsen enligt denna princip.

Med detta skapar vi fred samtidigt som vi utvecklar demokratin vilket utgör grund för en hållbar utveckling.

 

 
 

Krig utgör ett hot mot miljön och mänskligheten.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0