Staten borde finansiera alla kostander för smartphone och abonnemang till alla medborgare med låg inkomst .

Swisha hit och swisha dit men i NY START FÖR SVERIGE viftas det med 500- lappar och

50 -lappar av styrelsen på landsmötet efter det att vice partiordförande och andra vicepartiordförande för L blivit vald. Den nya L- ledningen stöder SD där en SD-politiker under liberalernas landsmöte på sannolika skäl häktats misstänkt för styckmord, detta enl SVT ,

När staten prioriterar ett kontantlöst samhälle framför ett vapenlöst samhälle mitt under pandemi och politisk kris leder detta till att samhällets problem ökar . På vilket sätt har de ökat , ja, det är en fråga som kan besvaras av allmänna reklamationsnämnden och kommunerna . Den frågan berör

eu- parlamentet där eu-parlamentariker går förbi kvinnor som sitter och tigger trots pandamin , det är en fråga som berör flyktingar .

Kontantlösa samhället har en negtiv konsekvens som har skapat en svart marknad

På bolaget bklocket.se som säljer begagnade skor hittar man vare sig säljarens namn eller telenr . Ett liknande namn med beteckning säljaren :jGHFR . Köparen måste registrera sig för att kunna komma i kontakt med säljaren även om affären inte kommer att genomföras . Hur affären sedan sköts av köparen och säljaren, svart eller vitt, eller om några har ångrat sig är oklart. Det kan handla om en i-phone som kostar flera tusen kronor eller en Qled eller Oled TV apparat eller begagnade träningsskor.

Säljaren av begagnade skor kräver Swish- betalning .

Säljaren har dessutom ytterligare krav att han/hon bara talar svenska och inte vill ha flera kompisar.

 Allt detta kräver att man har en smartphone med internet och bankkoppling för att kunna genomföra betalningen vid någon plats i centrum .

Barnen behöver också handla när de känner sig hungriga , korv, eller köpa en leksak men alla barn har inte råd med smartphone för att kunna kunna ladda ner appar och swisha .

Om barnbidragssystemet reformeras så att möjlighet att samma person kan få två eller tre gånger barnbidrag , en gång vid tidigare äktenskap och en gång vid nästa äktenskap skall förhindras.

Barnbidragsreform som utsluter två problem, barnbidrag till höginkomsttagare och till de som skaffar barn med flera kvinnor genom skilsmässor och likadant med kvinnor som gifter om sig . Detta innebär att barnbidrag ges en gång , Paret som i tidgare äktenskap fått barnbidrag får inte barnbidrag en gång till när de båda gifter om sig .

Paret A och B har fått barnbidrag för sina två barn . Emellertid A och B hamnade i separation och var och en beslutade att gifta om sig, med andra ord blev de två par A och B, C och D.

Mannen A i sin tur gifte sig med C som också är man och beslutade att adoptera ett barn likaså medan B gifte sig med D och skaffade ett barn . Oavsett om adoption ingår flyktingskvoten eller inte har den rätt till barnbidrag.

C och D har redan var sitt barn från tidigare äktenskap likaså hade A och B var sitt barn från tidigare samboförhållande.

Hur många bar har de två paren ?

En del av de 6 barnen ska inte drabbas genom att inte få barnbidrag på grund av att föräldrarna inte kunde komma överens . Det är inte heller hållbart att fortsätta med detta system. Därför ska en som redan har fått barnbidrag i sitt förhållande inte få det igen när han ingår i ett nytt förhållande och skaffar barn.

I fallet C:s och D:s tidigare förhållanden huruvida de hade barn i tidigare förhållande och beviljats barnbidrag ska detta undersökas.

Genom den modellen begränsas avlandet skärskilt under pandemin

 

 

Krig utgör ett hot mot miljön och mänskligheten


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0