Bara STEPHANUS satt som påve i tre dagar och avled utan att ha hunnit krönas .

 Kan det vara talmännens upprepade fel som har orsakat dagens politiska turbulens och som åsamkat svensk demokrati stor skada ..

Svenska väljare skulle ha kunnat undvika dagens politiska kaos om de lyssnat till De Nya Svenskarnas poltiska råd nämligen att bilda en samlingsregering bestånde av S, V, MP, C,L, M med uteslutande av SD och KD.

KD som är ett religiöst parti och motståndare till att Sverige får en kvinnlig statsminister utgör ett onödigt parti i riksdagen och som dessutom utgör en belastning för riksdagen, demokratin och jämställdheten .Det är anledningen till varför det ska uteslutas i en samlingsregering.

SD har rötter i nazismen och betraktas därför som icke tämjbara som kan vara med i Sveriges riksdag och stifta lagar. Att bara krama ut giftet ur en huggorm räcker inte den kan krama ihjäl sitt byte vid rätt tillfälle.

SD som är motståndare till att Sverige få en kvinnlig statsminister , betraktas som ett onödigt parti i riksdagen och dessutom utgör det en belastning för riksdagen, demokratin och jämställdheten .Det är anledningen till varför det ska uteslutas också i en samlingsregering.

Även f d statsminister Reinfeldt varnade för SD och att SD därför inte skulle får inflytande i svensk politik.

Båda partierna är dessutom upptagna med sina egna problem som går på skattebetalarnas bekostand.

Ungdomarna kan påverkas negativt av både religiös och hatpropogande Ungdomarna har däremot sex andra partier att välja mellan, de partier med idiologier som ger ungdomarna kunskap vid sidan av skolan eller de som ger okunskap .

Sverige befinner sig i en djup kris, Talmännens demokratiexperiment kan utövas utanför riksdagen och under en pandemifri tid utan flyktingkris. .

Den moderna världen kräver nya reformer och här är de två viktigaste reformerna för att utveckla demokratin

1- De religiösa symbolerna på världens flaggor behöver reformeras så att varje lands flagga bär på nationens egna toppdomän som .SE,.US, .FR , .NO , FI m fl !

2- En övergång från kyrkoval till ett Multireligionvalsystem

En samlingsregering bestånde av S, V, MP, C,L, M med utslutande av SD och KD leds av den första svenska kvinnliga statsministern Magdalena Andersson. M får välja mellan att ingå i den samlingsregeringen eller avstå.

Samlingsregeringen med ett begränsat mandat att arbeta med som pandemin, flyktingar , skottlossning och miljön. Den kan upplösas vid nästa val. Under en samlingsregering upphör oppositionens roll.

 

Under tiden undersöker riksdagen möjligheten att utesluta budgeten som ett instrument att påverka regeringsbildningen. Låt däremot experter i ekonomi och nationalekonomer utforma statens budget och samtidigt starta en demokratikampanj för att utveckla demokratin. Se till att folkomröstning tillämpas oftare .

Krig utgör ett hot mot miljön och mänskligheten


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0