Den ohållbara inrikes och-utrikespolitiken är orsaken till de pågående striderna

Den ohållbara inrikes och-utrikespolitiken är orsaken till de pågående striderna där människor utsätts för förintelse och miljöförstöring .

Riksdagspartierna tar ledigt över Kristi himmelfärdshelgen, riksdagspartierna deltar i kyrkovalet , riksdagspartierna sitter i kyrkomötet där SD utnyttjar tillfället genom att majoriteten av de med invandrarbakgrund inte har rösträtt , förolämpar andra religioner, statsråden debatterar med korset på hjärtat, och statliga myndigheters personal uppträder offentligt med korset på bröstet .

Svärdet och korset är att betrakta som avrättningsverktyg och bör därför avlägsnas som statliga symboler.

Svenska kyrkan ses som en delstat i Sverige med egen lag, egen budget och eget val , kyrkoval.

Den ohållbara politik som bedrivs inom EU såväl som FN har skapat indelning av världen i två lägen.

  1. Den kristna-judiska världen ger stöd till Israel

  2. Den muslimska världen ger stöd till Palestina

Buddisterna i Burma och Kina passar som SD på att behandla muslimer muslimer illa .

Vad händer om man bombar sönder ett höghus och utplånar barn och äldre eller för bort samma människor till att kremeras levande och att avrätta människor utan rättslig prövning?

Anta att Sverige bombar sönder en sameby , kan Sverige fortsätta att betraktas som demokratiskt eller diktatoriskt styrt ?

 På alla sjukhus i Sverige tillämpas demokrati och mänskliga rättigheter , där läkare , sjuksköterskor och all personal samarbetar , tar emot och behandlar människor oavsett religion och bakgrund bland de krigsskadade som har sökt asyl .

Representanter för de länder, b la Sverige, som säljer vapen och militär utrustning till länder som befinner sig i krig eller antas komma att kriga sitter nu i möten tillsammans med läkare med omfattande bilder och dokumentationer med krigsskadade på sitt bord. En tredje part är representanter från tribiunalen med krigslagar på sitt bord. I mötet deltar miljöpartister med boken krig och miljöförstöring på sitt bord. Resultatet presenteras för EU och FN .

Tog man bort tobak och tobaksindustrin kan miljöpartisterna kräva att vapenindustrin också elimineras.

Den modellen tillsammans med en övergång från kyrkoval till ett Multireligionvalsystem där samerna i söndagens val har möjlighet att ta upp övergången som en grund för en hållbar inrikes och utrikes politik.

 

 

 

 

Krig  utgör ett hot mot miljön och mänskligheten.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0