Påven börjar i fel ände. Påven åberopar samma misstag som tidigare påvar !

Påven fick ärva en sjuttio år gammal konflikt mellan Israel och Palestina , hitintills under hans ämbete  har han inte lyckats med att lösa  konflikten så att permanent fred och stabilitet i området kunnat uppnås. Med stor sannolikhet kommer nuvarande påve  att överlämna samma konflikt till nästa påve.

Det snart 10- åriga kriget i Syrien varifrån många syrianer tvingats att fly har påven också fått ärva . Syrianerna i Italien , USA och de nordiska länderna har sitt säte i Södertälje och därifrån styr  kyrkan  andra syrianer. Södertälje betraktas som deras  huvudstad . Den delen skulle Lövén och de andra partiledarna kunna lösa , Påven kan vända sig till syrianerna i Italien och syrianerna i USA till J Biden . Om syrianerna via sina politiska företrädare i kommunen  Södertälje , inte vill att någon muslim ska flytta dit , kanske inte heller  en muslim vill  ha syrianer i de muslimska länderna som Syrien och Irak och på samma sätt som judarna inte vill ha muslimer som grannar. Detta är ett stort bekymmer och därför kan problemet, konflikten, bara lösas utifrån och inifrån samtidigt.

Den inifrån och utifrån parallella lösningen kan stärkas genom tillämpning av ett demokratiskt styrmedel, nämligen religionsfriheten, där står bl a att det är demokratin som har givit oss den rättigheten därför är det  ett måste att införa demokrati i alla trossamfund utifrån parallella lösningar . Eftersom de nordiska länderna, där alla trossamfund fått sin religiosnfrihet, och har  kyrkoval blir det då möjligt att inkludera andra trossamfund genom att övergå till ett multireligionvalsystem, där alla religioner och människor får lika rättigheter b la får de som fyllt 16 år rösträtt .   

Den  ångerfulle pilgrimen med en vädjan om förlåtelse och försoning är knappast lösningen  på de stora och invecklade konflikter där påven själv går omkring med ett stort kors på bröstet som påminner muslimer om de åtta korstågen och och västerlandets kolonialisering . Påven är kanske inte medveten om att  korset betraktas som ett avrättningsverktyg liksom svärdet och därför  inte bör bäras vid  internationella cermonier eller finnas som symbol på flaggor. Detta strider mot de mänskliga rättigheterna som många offrat sina liv för i sin kamp för att uppnå  bl a religionsfriheten .

Påven är väl medveten om den hämnd som står i de heliga skrifterna  nämligen , öga för öga och tand för tand , likaså med  religion skolundervisning och religiösa organisationer  .

Påven är av stor betydelse för religioner medan  judarna inte visar några tecken på solidaritet genom att gå ut gemensamt och begära fred .  

Att ta bort alla religioner är svårt under det att en övergång från kyrkoval till ett Multireligionvalsystem är det enda möjliga alternativet till en konfliktlösningsmodell som leder till fred.

 

Integrationspolitik internationellt .

Upp till varje land och politiska ledare att agera

Här är De Nya Svenskarnas lösningar som ni  fritt kan tillämpa  .

Att varje partiledare kallar in alla syrianer av olika etnititer som medlemmar eller som sympatisörer  till ett konfliktlösningsmöte . Partiledarna kan uppnå varierande lösningar , lösningen värderas och presenteras.

Varje partiledare kan i nästa steg eller parallellt med detta kalla in alla afghaner  av olika etnitieter som medlemmar I sitt parti till ett konfliktlösningsmöte på samma sätt som ovan. Den lösningen värderas och presenteas så att andra partier får tillgång till den .

På samma sätt kallas  t ex lybier, yamniter, nigerianer, kongoleser och ugander m fl flyktingar.

Lösningar utbyts mellan de olika partiledarna som i  ett gemensamt  möte  diskuterar konfliktlösning. Detta lyfts av #SVT i en  partiledardebatt och under valrörelsen då förhoppningsvis en övergång från kyrkoval till ett multireligionvalstystem bli verklighet och en ny  demokratisk valrörelse föds.

De flyktingar som får avslag eller utvisningsbeslut erbjuds en kurs i fred, demokrati och hållbar utveckling under  tre  månader. Under tiden får de information om återvändande och deltagande I återuppbyggnad av sina länder och återanpassningsmedel som är rimligt, 100-150.000 kr.

Återvändandet för de som fått utvisningsbeslut blir frivilligt d v s valet mellan piska och morot. 

De Nya Svenskarna fördömer starkt attacken mot oskyldiga i Vetlanda.

Krig  utgör ett hot mot miljön och mänskligheten.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0