Oberoende politisk rådgivning i samband med regeringsombildning .

Det är positivt att statsministern genom sin regeringsombildning visar att nuvarande regeringen prioriterar klimatet. Emellerid, klimatmålet kan uppnås endast genom att samtidigt arbeta parallellt för fred.

Neutralitetspolitiken syns tydligt genom flyktingpolitiken.

Den svenska utrikespolitiken ligger på utrikesministern och biståndsministern som leder en viktig och stor hjälp och en human organisation, SIDA. Hur ska Sverige agera inom EU så att den majoritet av flyktingar som flytt från krig och förtryck i Mellanösten och Afrika inte får mindre hjälp och stöd än andra som startar ett nytt uppror eller nya demonstrationer . Pandemin sprider sig mycket snabbt under sådana omständigheter som demonstrationer och bland flyktingar så även vid, tiggeri och rökning. Den samiska modellen kan tillämpas både i Bulgarien och Rumänien så att romerna får möjlighet att styra sig själva.

Diktaturer och länder med instabil demokrati erbjuder inte i första han vaccin till sina motståndare i händlese av att många blir smittade under upproret.

Flera fall av stöld av vaccin har blivit uppmärksammade här i Sverige och andra har åkt utomlands för att kanske vaccinera sig , en del har dubbla medborgarskap .

Under era politiska karriärer som utrikes och biståndsminister har bosättningar och ockupation inte upphört , flera konflikter och uppror avlöser varandra och på nytt i Myamar , Burma, utan att leda varken till förbättring eller stabilitet , en återuppbyggnad startar om och om igen utan resultat. En ny våg av konflikter i USA och Ryssland under pågående pandemi. Motståndarna är inte de första som kommer att få vaccin vare sig i Ryssland eller Burma. Frågan är om EU som ger stöd till uppror och demonstrationer under Coronatiden är beredd att erbjuda något vaccin till de som deltar i uppror och demonstrationer ?.

De Nya Svenskarna lämnar följande råd !

  1. Prioritera den gamla konflikten Israel och Palestina . Denna konflikt är en religiös konflikt med tre religioner inblandade; Kristendom, Islam och Judendom.

Majoriteten av partier och medlemmar har svårt att kompromissa om sin religion trots sina politiska ideologier . Likaså med andra religioner . T o m poliser under tjänsteutövning bär på korset, synligt hängande på bröstet som hos präster. Frågan är huruvida korset och svärdet är att betrakta som som avrättningsverktyg påminnande om giljotinen.

Judarna i Europa kan faktist visa solidaritet och ta initiativ till fred , kompromissa.

Utifrån principen att demokratin har givit alla religioner religionsfrihet kan en ändring av kyrkoval till Multireligionval med framgång knäcka den frågan och på ett effektivt, snabbt och billigt sätt uppnå fred..

Stöd kan däremot ges i form av rekommendationer under pandemin .

Konflikter i Burma , arabiska våren , den amerikanska vintern och Brexit kan leda till att diktatorer och nazister få mer vatten på sin kvarn.

2) Varje biviljat bistånd till fattiga länder ska förenas med villkor att

den militära grenen, milisen, upplöses då detta underlättar återuppbyggnaden och att den inte ges möjlighet att skaffa vapen och att detta gör det möjligt att överlämna krigsförbrytare till tribunalen.

  1. Topdomänen ska fungera liknande den svenska .SE . Den bidrar till att lösa arbetslösheten och effektivisra deras ekonomi. Den symbolen är mycket viktig och därför rekommenderas att den ska tryckas i mitten på varje lands flagga så att det i utbildningssyfte går lätt att identifiera flaggorna.

     

     

     

Krig är att likna vid en tornado som då och då bryter ut och därför ska prioriteras i utrikes och biståndspolitiken.

 

Krig utgör ett hot mot miljön och mänskligheten .


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0