Det är därför politikerna i sin politik utgår från sin religion och inte från sin ideologi.

Hade den lille gossen varit född i Iran hade han blivt Shia Muslim, hade han varit född i Israel hade han blivit jude , hade han varit född i Burma hade han blivet buddist, hade han varit född i Indien hade han blivit hindu, men han råkade födas i Sverige och nu ställer han upp som kandidat i kyrkovalet.

Från europaparlamentsval till kyrkoval, från ideologi till religion

Pressen skriver b la att Fredrick Federley (C) gör comeback – ställer upp i kyrkovalet 

Tidigare EU-parlamentarikern Fredrick Federley (C) lämnade politiken när det blev känt att hans tidigare sambo dömts för flera grova sexuella övergrepp mot barn. Nu ger han sig in i kyrkopolitiken ..........

Frågan är med vilka medel finansierar Federley sin valrörelse ?

Federley som valdes till förbundsordförande för Centerpartiets Ungdomsförbund i oktober 2002 , blev Sveriges första öppet homosexuelle ordförande för ett ungdomsförbund.

Den lilla personligheten växte upp och när han var 25 år gammal började han få tunga politiska uppdrag , återuppbyggande av landet Irak med svenskt bistånd uppgående till 6 miljarder kr strax efter regimens fall 2003. I återuppbyggandet deltog två äventyrliga ungdomar, han själv och en kvinna ungefär lika gammal och tillhörande samma parti . Efter att ha hängt ihop under en längre tid valdes de tillsammans in i EU- parlamentet .

Pressen skriver att Federley utsattes för misshandel i Irak , orsaken har förblivit okänd likaså orsaken till det misslyckade återuppbyggandet av Irak. Kvinnan som deltog i demokratiprojekten i Irak, som bekostades delvis av SIDA, utreddes då för brott.

Nu när Federley har lämnat EU- parlamentet sitter hon fortfarande kvar i EU-parlamentet för C.

Man har hört talas om att Livets ord lockar nya medlemmar med radhus, bilar , resor m.m . Kan C ha lockat sina medlemmar med kreatur , jordbruksmaskiner och jordbrukmark och tillsammans med andra markägare och jägare som även de arbetar mot återinförande av fastighetskatt, förmögenhetsskatt och hundskatt . På väg mot ett feodalsamhälle .

När fel personer få fel uppdrag , över sina förmågor , är det inte konstigt att alla projekt rörande återuppbyggnad som kostar många miljarder av bistånd , skattemedel ( Afghanistan m f l) havererar.

Frågan är vad Svenska Afghanistankommittén och Svensk-Irakiska Föreningen mfl har åstadkommit.

Vilka krav ska väljarna ställa på riksdagsledamöter och eu-parlamentariker med tanke på målet för biståndspolitiken och den svenska vårbudgeten?

Hade uppdraget gällande återuppbyggnad givits till rätta personer hade många människoliv sparats , miljön förbättrats , många flyktingar räddats och ländernas infrastruktur hindrats från att förstöras.

Den ohållbara utrikespolitiken kan leda till vad som nu händer i Nord Iralnd och Myamar vilket innebär att ytterligare konflikter har uppstått.

Utrikesrepresentationen och religionen .

I ett flertal motioner 2020/21:691, 2020/21:2776, 2020/21:83, 2020/21:97, 2, 2020/21:385, 2, 2020/21:541 och 2020/21:553 yrkade en handfulla KDs medlemmar b la Lars Adaktusson och Ingemar Kihlström samt SDs medlemmarna Björn Söder , Alexander Christiansson och Charlotte Quensel att Sveriges ambassad i Tel Aviv ska flyttas till Jerusalem.

Nu i valet sep 2021 där alla riksdagspartierna deltar , vi kallar det,för det hemliga svenska valet, då många inte känner till kyrkovalet vilket gör att SD och KD kan uppnå sina syften .

Nästan alla med invandrarbakgrund, oavsett politisk position eller yrke saknar rösträtt i det valet .

Därför är en övergång från kyrkoval till multireligionval ett måste.

De Nya Svenskarna utgår i sin politik från kritik och självkritik vilket innebär att de flyktingar som kommit före oss ska se till att kommande generationers flyktingar också får hjälp och skydd så länge krig och diktaturer finns och ingen varken kan stoppa krig eller störta en diktator på ett effektivt och fredligt sätt . Det väpnade motstånd som nu förekommer i bl a Syrien granskas av media , svensk massmedia har en övervakningsroll av andra organisationer som ger stöd till krig och finansierar dessa och även den hjälp organisationen SIDA ger .

Riksdagen borde föreslå i en motion att riksdagen i ett tillkännagivande till regeringen ska framhålla vikten av att skattemedel används på ett effektivt och ansvarsfullt sätt genom att utveckla Sveriges utrikesrepresentation i syfte att gynna konfliktlösning som leder till stabilitet, fred och demokrati som leder till en hållbar värld.

 

 

 

 

Krig  utgör ett hot mot miljön och mänskligheten.





 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0