Två av de långa svenska kamperna , nutralitetspolitiken och Saltsjöbadandan bör inte röras.

 De får inte angripas, dels på grund av den demokrati som havererade efter valet 2014 där medborgarnas röster ersattes med den s k D-Ö och senare J-Ö efter valet 2018 och att en samlingsregering inte har bildats vilket i början ledde till att ett litet parti ,KD, upphävde det första avtalet.

Angriper januari partierna nutralitetspolitiken och Saltsjöbadandan , som i det här fallet inte är det , då KD och M är en del av dessa angripare då är en reformbalans nödvändig .

M avstår från att ge stöd till initiativtagare , V , till yrkande på misstroendefärklaring mot regeringen , då M ger stöd till angriparna . V står således nu ensamt under pågående process med byte av partiledare. Det skulle varit skickligare om V arbetat för att få en statsrådspost genom att medverka till att bilda en samlingsregering med ett begränsat mandat så att en eventuell kris kan undvikas. Även M har blivit isolerat eller snarare medverkat till sin isolering .

 SD och KD som är ivriga att fälla regeringen säger till varandre ungefär så här: SD säger till KD titta här är din tå , ja tack, jag har letat efter den , svarade SD.

Hej, kolla, här är din tå , säger KD till SD , SD svarar tack , jag har letat efter den .

 I händelse av att ändring av arbetsrätten och ändring av LAS genomförs , borde frågan om att jämställa en arbetstagare , AT, vid uppsägning från AG sida och en som är på väg att gå i pension med en flykting som återvänder till sitt tidigare hemland för bl a medverka till återuppbyggnad.

Hur mycket av resurser behöver en frivilligt åtevändande flykting för att kunna återanpassa sig till den nya verkligheten , bostad, arbete m.m ? De uppskattade resurser som beviljas en frivilligt återvändande flykting att få av Sverige eller ett annat EU land blir lika mycket som för en nypensionerad svensk , den garanteras av AG . Detta för att undvika att pensionären blir fattigpensionär.

Då får arbetsdomstolar för de som är fackligt anställda AT och tingsrätt för de som är icke fackligt anslutna mindre att göra vid uppsägningen, s k arbetstvist . Domstolsverket sparar i form av anställda och andra resurser som kan subventionera ovanstående reform. Reformbalans.

 

 Även arbetsgivareföreningarna och arbetstagareföreningarna får mindre att göra !

 De två ovan nämnda kamperna drivs med solidaritet för fred , att svenska folket står enat bakom sin regering för nutralitetspolitiken att Sverige står utanför krig . Fred på arbetsplatsen är grunden för Saltsjöbadsavtalet , löntagarnas rättigheter.

 Här är den grundbult som demokratin saknar :

MULTIRELIGIONVALSYSTEM

 Krig utgör ett hot mot miljön och mänskligheten.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0