EU med Grekland och Turkiet osolidaritet med flyktingarna fördöms !

En syrisk migrant sköts i halsen  av grekisk gränskontroll .

Vad egentligen handlar detta egentligen om , låt oss förstå det, göra det lättbegripligt så att medborgarna undviker tolkning av det osolidariska med de mest utsatta flyktingarna så att man kan undvika tolkningen som stöd till rasism och främlingsfientlighet.som sprids i EU .

EU måste tänka på att de flesta medlemsländerna har medborgare som själva var flyktingar , många av dessa har fått sina rättigheter utan kamp i någon stat som respekterar de mänskliga rättigheterna och följer flyktingkonventionen.

Dessutom nazismen och rasismen får mera makt och stöd än flyktingarna om de nuvarande flyktingarna inte får stöd och solidaritet från de gamla flyktingarna som avses ovan . Särskilt när regeringarna har ministrar som varit flyktingar eller barn till flyktingar .

Den osolidariska asyl & flyktingspolitiken gynnar de länder som startat krig samtidigt som de motsättaer sig att ta emot flyktingar . Plundring av egendom , upprättelse för folket som drabbats , förstörelse av deras infrastruktur som utsatts för krig och krigsförbrytare är mycket ett viktigt steg för fred för de länder som utsatts för det.

Hur kommer det sig att svensk massmedia som SVT & TV4 visar de amerikaner som röstar i amerikanska valet i Sverige men inte de som deltog i det israeliska valet .Är det mer känsligt ? Om SVT & TV4 intresserar sig för hur demokratin fungerar i ett land måste de rimligtvis också visa intresse för fred så att flyktingarna varken behöver fly eller utsättas för förtryck särskilt av de länder som hävdar att de har en fungerande demokrati.

Det har blivit svårt att skilja mellan de diktaturiskt styrda länderna och de demokratiskt styrda länderna då alla arrangerar något slags val . Det är svårt att skilja mellan en rättsstat och länder som inte följer rättstatsprincipen då det finns poliser som ska skydda staten och dess medborgare själva utsätter invandrare för diskriminering, kränkning och förnedring utan att någon polis blir straffad.

När en svensk bostadsrättsförening , en förening som bygger på demokratiska principar sätter upp ett staket med taggtråd så att andra barn med invandrarbakgrund hindras från att nyttja samma lekplats som barnen på den andra sidan av staketet som exempelvis I en stadsdel i Göteborg., detta liknar taggtråd som finns runt svenska fängelser eller den israeliska muren.

Vi vill också utesluta att det inte är pengarna som avgör vem som vinner valet som gynnar krig, ockupation och bosättningarna.

Ja, vi ställer frågan till det svenska folket , om ni får välja mellan att kriga om en bok som inte många begriper sig på och mellan en stav som kan åstadkomma mirakler , vad skulle ni kriga för ?

Här syftar vi på Moses stav och Taorat som David krigade mot Goliat som prästerna hävdar

Var finns Moses stav som enligt prästerna är grunden till judedomen och kristendomen som är orsak till dagens konflikter som har pågått i över 70 år. Hur kommer det sig att varken prästerna eller arkeologerna har intresserat sig för att försöka hitta Moses stav när Faraoernas ben kunde hittas, de som lade grunden för pyramiderna och Egyptens turism .

Tänk på att varje israeliskt val och de israeliska väljarnas beteende samt rapportering om det valet utifrån som t ex gällande finansiering och utlandsväljare som kan avgöra om krig eller fred .Ett Multireligionvalsystem är ett måste för att uppnå fred i hela området .

För att undvika taggtråd och isolering eller diskriminering av olika folkgrupper och för att skapa balans på bostadsmarknaden , för att få jämlikhet mellan de som kan låna flera miljoner på banken och de som inte har samma möjlighet bland invandrare och gamla. De Nya Svenskarna presenterar en modell som utgör en viktig del av bostadspolitiken nämligen att den som har bott i sin bostad hos samma hyresvärd över 30 år automatiskt får äganderätt till sin lägenhet .Då alla taggtrådsstaket jämnats med marken får folk leva i harmoni i ett öppet och solidariskt samhälle .

Tiggeriet som sprider sig i hela Europa är slaveri som bara kan lösas genom att romerna får självstyre i Rumänien eller Bulgarien . EU måste ägna sig åt att lösa problem och inte hålla på med ohållbar politik.

 

Krig utgör ett hot mot miljön och mänskligheten






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0