Partiledaredebatten antyder att riksdagpartierna hamnat i två läger ,

Partiledaredebatten antyder att riksdagpartierna hamnat i två läger , den ena är i statistisk instabile och andra i statistisk indifferent .

Nej Nej , Nej och återigen Nej , svenskar med invandrarbakgrund skall inte organisera sig och bilda ett parti utan skall integrera sig i de redan etablerade partierna . Å andra sidan var det totalt tyst när SD bildades med enorm uppmärksamhet av SVT och SR som sände nyheter och presenterade statistik med höga siffror och politiska prognoser. Ska de säga samma sak nu när SD har 20% av rösterna.

Det är inte SD , KD eller M som utgör hot mot regeringen utan Vänsterpartiet som kontinueligt kommer med sina krav från misstroende mot arbetsmarknadsminstern till krav på besked från regeringen som till exempel extra pengar till den kommunala sektorn för att stärka välfärden.,annars är de beredda att med stöd av SD, KD och M fälla regeringen. som befinner sig i statistisk indifferent läge mellan ,extra val eller avsättning av regeringen. SD, KD och M är statistisk instabile .

Genom att SD:s medlemmar som är statistisk instabile börja sätta på sig röda slipsar i de offentliga debatterna som ett tecken på närmandet till V. M som är i ett desperat läge kräver ett extraval som kan bli Kristerssons sista år som partiordförande . Som partiordförande har han ådragit sig stora nedrlag, det ena efter det andra .

För att undvika en klyfta inom V efter Sjöstedt så är det den som står bakom det modiga uttalandet, DU ÄR INTE MIN TALMAN som är mest lämplig att leda Vänsterpartiet.

19 kommuner protesterar mot regeringens sociala dumpning, samtidigt pågick folkomröstning om att sälja ut ett kommunalt energibolag i syfte att finansiera välfärden, .finansieringsbrist. Å andra sidan gick kommunpolitikern Lotta Edholm i pension vid 55 års ålder och med en ersättning uppgående till 64 000 kronor per månad före skatt. I Karlstad såldes stadshuset . Parallellt med detta pågick försvarskonferensen i Sälen som kräver många miljarder till försvaret som inte används effektivt ,

Ett statstisk stabil läge för regeringen och samarbetspartierna är att bilda en samlingsregering .Kavla däremed upp ärmarna och ta ett sådant initiativ .

Lägg ner försvaret , nedläggning av värnplikten som orsakar arbetslöshet bland ungdomarna visar att Sverige inte är i behov av något försvar eller kommer att hamna i något krig.

Samma sak vad gäller poliser och den havererade operation Rimfrost visar att den myndigheten inte är i behöv av mera resurser utan effektivisera den myndigheten i stället.

Sverige blöder inifrån, operation Rimfrost är i totalt haveri trots omfattande resurser som överförts från välfärden till polisen. Interna attacker som mordet på stasminster Olof Palme som ännu inte är löst. Stölder av vapen och ammunition från regeringskansliet som kan ha samband med mordet på Olof Palme 1986.

Mordet på utrikesministern som polisen inte kunde avvärja, självmordsbombare , skottlossningar , Lasemannen, den s k nazisten i Trollhättan som dödade flera i skolan bombning i hjärtat av Stockholm där finns flera stora polishus och polishögkvarter , bombning i Uppsala m m.

Skrota alla vapen och utrusta poliserna med elpistol samtidig som man avvecklar alla jägarskolor och jaktföreningar , de har tillgång till vapen som utgör fara för andra och kan användas i annat syfte.

Som De Nya Svenskarna har betonat är Sverige i en djup kris och behöver styras av en samlingsregering utan medverkan av vare sig KD eller SD .

Krig utgör ett hot mot miljön och mänskligheten












Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0