Kräv inte bara av folk att de skall ändra sig utan ni skall också ändra er. Anpassa er till verkligheten som

Kräv inte bara av folk att de skall ändra sig utan ni skall också ändra er. Anpassa er till verkligheten som ni och andra har skapat som en orolig värld med klimathot på ett eller annat sätt , vapenförsäljning, krig, ockupation, störtat diktatorer och avsatt andra.

Hur skall vi kunna utesluta och övertyga andra att angriparna icke är kristna, judar, buddister eller muslimer, Jag tvår mina händer ?

Detta handlar inte om ( en enskild människa som mördat i ett tredje land land , som den iranska generalen vilken likviderats av USA , mordet av Saudiarabien på en egen medborgare, journalisten Khashoggi, eller avrättning av den palestinske militära befälhavaren, Khalil al-Wazir framför sin hustru och små barn utfört av Israel i Tunisien ) utan det handlar om krigets offer i allmänhet, de som startar krig och krigsförbrytare som härjar fritt.

De skapar en orolig värld , hotar oskyldiga människor och förstör miljön.

Genom att utrusta alla ungdomar med nya tankar och ge dem samma möjlighet , likhet inför relgionen ,

kan den nya generationens ungdomar lära sig göra två saker samtidigt, t ex klimatet och krig och sambandet mellan dessa två.

Redan i skolan skall varje ämne belysa detta med sambandet , kausalitet av undervisaren, föreläsaren och de religiösa ledarna . En sådan filosofi är en del av Multireligionvalsystemet.

Engagera er därför att göra världen lugnare genom konfliktlösning , fredligare , stabilare så att klimat och befolkning skyddas. Då får vi tillsammans plötsligt stora resurser över så att vissa sektorer inte blöder av brist på pengar. Med detta bekämpar vi tillsammans fattigdomen samtidigt som vården får tillräckligt med resurser för att anställa fler så att sjukdomar behandlas och epedemier begränsas, släcka bränder och stoppa översvämningar.

Sambandet mellan religion och krig kan därför uteslutas om multireligionvalet införs så att religionerna blir jämställda , profeterna bli likställda och att vi bortser från om angriparna är kristna, judar, buddister eller muslimer.

Sambandet mellan symbolerna i nationernas flaggor och behandling av andra trossamfund eller andra minoriteter som bor i samma land , Kinas behandling av Ugurofolket, Burmas behandling av muslimerna, regunda folket, eller Israels behandling av palestinerna. Den skapar ytterligare en konflikt i ett tredje land vid migration eller flykt till tredje land där de som missgynnas är andra minoriteter som kommer från samma land.

I VM I ishockey för juniorer skall man i stället för att visa två flaggor med de två ländernas kod som består av tre bokstäver FIN för Finland och SWE för Sverige ersätta flaggorna och koderna med endast ccTLDs i stället..

Det är därför lämpligt att EU- flaggan ändras så att .eu ersätter den mängd stjärnor som symboliserar enhet . USA:s flagga ändras så att .us ersätter stjärnorna. Det kan finnas likhet mellan EU:s och USA:s flaggor.

 

Georgiens flagga är en vit flagga med fem röda kors och den skall ersättas med .ge

 

 

 

 

I den Israeliska flaggan skall står .il i stället för Davidstjärnan. I den palestinska flaggan skall det stå .pl

Svaret på den fråga som vi ställde inledningsvis är kanske enkelt , detta kan ske genom övergång från kyrkovalet till Multireligionvalsystemet.

Vi vill betona att de nya svenskarna inte är detsamma som partiet De Nya Svenskarna , DPNS., så att de som nämner de nya svenskara i sina artiklar syftar inte på oss..

Kriget utgör ett hot mot miljö och människligheten


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0