Nästa år går Sverige till val , alla 8 riksdagspartierna deltar men

Nästa år går Sverige till val , alla 8 riksdagspartierna deltar men kanske du riksdagasledamot/ statsråd inte har rösträtt.

Du statsråd eller riksdagsledamot som är medlem i dessa partier skall känna till dina rättigheter,

Du medborgare som har rösträtt i allmänna val men inte har rösträtt i valet nästa år skall också känna till dina rättigheter .

Ni som tillhör ett annat trosamfund än protestantismen och har fyllt eller skall fylla 16 år, killar och tjejer och inte har rösträtt i nästa års val , ni måste känna till era rättigheter så att ni får möjlighet att praktisera demokrati två år innan det allmänna valet äger rum .

Det är demokratin som har givit oss religionsfrihet och inte religionerna som har givit oss demokrati.

Under rubriken kristendom och demokrati eller religion och demokrati går den svenska kyrkan ut under kyrkovalrörelsen , kyrkovalet som äger rum nästa år . Ett dolt val som bara riksdagspartierna är som mest involverade i .

Trots att staten automatiskt drar begravningsavgift m.m från din lön avslöjade UG bl a.

  • Brott mot griftefrid

  • gravsättning

  • kistor krossas

  • prästens extraknäck

  • försäljning av dödas guldtänder

  • vapen

  • alkohol

  • tobak

Att ditt riksdagsparti deltar i nästa års kyrkoval, går ut med valmanifest, delar ut valinformation, kandiderar medlemmar till kyrkomötet m.m men som du har valt att avstå från kanske på grund av att du saknar kunskap om det valet eller den är dold alternativt på grund av din tro d v s tillhör en annan religion .

Vad gör demokratiminstern åt det ?

En del av de nordiska partierna har kyrkoval i sina egna länder men verkar inte vilja ha likadana kyrkoval i EU.

Detta kan bl a bero på att KD är ett litet kristet parti som saknar förmåga att övertala andra kristna .

Frågan är vad gör kristna i EU parlamentet och varför vill man ha dessa med?

Kristna utgör en egen grupp I EU-parlamentet under beteckning Europeiska folkpartiets grupp (kristdemokrater) eller Group of the European People's Party, och är en politisk grupp i Europaparlamentet bestående av 187 ledamöter från pro-europeiska kristdemokratiska,

För att skapa ett rättvist valsystem krävs förutom det allmänna valet och EU-valet en övergång från kyrkovalet till ett Multireligionvalsystem som en övergripande teoridel, Multireligionval den praktiska tillämpningsdelen och Multireligionstödet som finansierar den del som motsvarar partistödet. I och med detta skapar vi fred.

 Krig utgör ett hot mot miljön och mänskligheten.

 

 

 

 

 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0