Varför har Gud övergivit mig ? Varför har Gud övergivit oss ?

Det hörs ritualer från kyrkor, moskéer synagogor och templel, Gud förlåter oss för våra synder , Gud övger oss inte !

Påven , ärkebiskopar, imamer, buddister och rabiner avråder troende och andera som har förlorat en anhörig eller befinner sig I kris att komma I närheten av dem då de själva är rädda för att bli smittade.

 

Politikerna i karantän med flaggan med korset fastsatta på sina ksvajer som skydd mot det onda , undergång , Gud gör det inte möjligt !

Riksdagen som folkets företrädare och lagstiftare får begränsad närvaro medan regeringen tilldelas större befogenheter .Det har hänt motsvarande i två fall , när det efter valet 2014 träffades en s k D-överenskommelse och senare efter nästa val ingick J-överenskommelsen . Regeringchefen grips plötsligt av storhetsvansinne som andra presidenter vilka Sverige kritiserar. , Han börjar framträda ensam och hålla tal till nationen med flaggan fastsatt på sin kavaj. Andra vill skydda hela ansiktet som att införa Niqab . Protesten mot slöjförbudet har tystnat.

Hjälp oss, hjälp oss !

Lagrådet hinner inte med de av regeringen hastigt framtagna lagförslag från Gymnasielagen till Coronalagen , Hammurabis lagar som blev en del av GT , från öga för öga och tand för tand som både judar och muslimer följer och tillämpar. Flyktingar som har flytt från diktaturer och lämnat sina länder lämnas bortglömda under den rådande coronaepidemin , diktatoriska fasoner börjar tillämpas i smyg , statsråden och oppositionen omvandlas till lydsvenar , det råder totalt tyshet . Parlamenten i Eu-länderna börjar ge ifrån sig delar av sin makt till sina regeringar Diktaturer kan återuppstå , GUD GÖR DET INTE MÖJLIGT

Den ena partiledaren efter den andra framträder plötsligt i SVT och erbjuder miljoner eller miljarder kronor för sitt egna lösningsförslag men de vill inte vara med och ta ansvar för Sverige, de har valt att stå utanför regeringen liknande fladdermöss som bara hör rösterna .

Alla världens regeringar borde ha bildat var sin tillfällig samlingsregering under rådande coronaepidemi som kan drabba vem som helst , flyktingar och icke flyktingar och sluta med informastionkrig !

Under rådande Coronaepidemi har en del från Sverige klagat på bristande på information trots att Sverige har väl fungerande topdomän och ett väl fungerande internet där man hittar massvis med information . Frågan är hur upplever flyktingar och de fattiga befolkningar den hjälp och stöd de får när det gäller tillgång till rent vatten medicinsk utrustning och informationsflöde i länder med icke fungerande topdomän, ccTLDs

Samlingsregeringar , en fungerande topdomän som ersätter de symboler de har på sina flaggor och och införande av ett multireligionvalsystem och att dela upp de stora länderna med mycket stor befolkning i små suveräna stater utgör lösningen på alla problem.

Krig utgör ett hot mot miljö och mänskligheten

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0