Arbetsmarknadspolitik, så löser vi arbetslösheten bland invandrare och nyanlända flyktingar .

Arbetsmarknadspolitik, så löser De Nya Svenskarna  arbetslösheten bland invandrare och nyanlända flyktingar samtidigt som vi skapar fred och tillsammans utövar demokrati

Hur kommer det sig att U-ländernas topdomän, trots bistånd, ccTLDs, inte fungerar och dessutom inte är likställda med I-ländernas topdomän.

I den svenska topdomänen .SE vilar hela denna IT infrastruktur .

 

 

Regeringen.se, riksdagen.se, riksdagspartierna är registrerade direkt under .se , all press , media, skolor, företag, föreningar, transportsektorn, sjukvård, livsmedel, industri m.m .

Det är billigt för svenska modeborgare att registrera egen domän direkt under .se och starta sin verksmhet som blog eller hemsida . Den svenska topdomänen är fri , billig och tillgänglig för alla . Man vet att volvo.se är hemsidan med domän för svenska volvo.

Den svenska topdomänen sysselsätter många människor och staten genom att få in skatter och andra avgifter för att stärka den svenska budgeten. Två viktiga faktorer är att genom topdomänen lösa arbetslösheten bland invandrare och nyanlända och att genom skatterna öka den svenska välfärden.

De nya svenskarna anser att arbetslösheten bland invandrare och nyanlända flyktingar löses genom att delegera deras länders topdomän till sig . De länderna som ger bistånd till U-länderna känner mycket väl till att under pågående krig och konflikter ligger deras topdomän vilande d v s död., jämför den med .SE.

De Nya Svenskarna utgår i sin politik från kritik och självkritik. Ni som tidigare har fått skydd i Sverige och era rättigheter garanterade utan kamp, som rösträtt, ni skall se till att nästa generations flyktingar som flyr på grund av krig, diktatorer, förtryck och kränkning av de mänskliga rättigheterna får samma möjlighet som ni , en hållbar och solidarisk flykting- och integrationspolitik .

Varför topdomänen är viktigare än korset och andra symboler i nationernas flaggor ?

Det är lämpligt att bl a ändra de nordiska ländernas flaggor genom att ersätta korsen med topdomänen så att det blir lättare att veta vilket land det är .

De Nya Svenskarna föreslår vidare en reform som innebär att staten och kyrkan går skilda vägar i praktiken inte bara i teorin då den svenska flaggan fortfarande vajar med korset. . Sverige talar om för omvärlden och andra trossamfund att Sverige är ett kristet land .

Detta innebär att de som representerar svenska staten under sina mandat deklarerar att Sverige är ett kristet land. Detta innebär också att staten inte har separerats från kyrkan i praktiken utan bara i teorin..

Under pågående krig , bildar It- grupper av flyktingar från samma land i exil t ex i Sverige I syfte att få igång sin egen topdomän . Varje It-grupp bildar ett it- bolag liknande loopia.se .

Den syriska .sy är för närvarande delegerad till https://www.webb.se/toppdoman/sy/ frågan är vilka är de och vad är deras syfte. .SY skall delegeras till en syrisk it- grupp så att topdomänen blir tillgänglig , fri och lätt att registrera domänens namn under .sy.

Genom ett IT- bolag tränar syrierna att samarbeta, skapa fred och lösa arbetslösheten bland sina landsmän. Detta är bra för både Syrien och Sverige . SIDA , arbetsförmedlingen och stadsdelarna skall vara med från start. Samma process gäller för andra flyktingar, nyanlända och invandrare.

Den fredsplan som De Nya Svenskarna lagt fram för bl a riksdagspartierna är enligt följande :

FRED

 

Vi kommer överens om att vi aldrig kommer att kriga mer , ett liv i fred och i broderskap och systerskap och respekt för alla minoriteters rättigheter såsom rätten att bryta sig ur som en självständig stat.

I tur och ordning kallar varje partiordförande de medlemmar som har sina rötter i ett land där krig , Arabiska våren. oroligheter , konflikter med grannländer eller minoritetsgrupper pågår. Sudaner ,Somalier, Afghaner, Jeminiter, Libyer, palestinier , irakier , egyptier , iranier mfl.

Partiordföranden för Socialdemokraterna börja med att kalla endast syriska flyktingar, olika minoriteter, vilka är bosatta i Sverige och som är medlemmar eller sympatiserar med S, till en öppen dialog. I händelse av att den nuvarande partiordförande för S överlämna problemet till efterträdare så kan ordförande för ungdomsförbundet kanske ta initativet så att han inte vill överlämna problemet till nästa SUS:s ordförande.

I fall S misslyckas med denna process när det gäller syriska flyktingar kanske kan M eller andra riksdagspartier lyckas med denna grupp , S kan i alla fall fortsätta att arbeta vidare parallellt med andra flyktingar och få erfernhet från M eller få lära sig vad är det som gick snett .

Krig utgör ett hot mot miljön och mänskligheten

 

 

 

 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0