EU valet, De arbetar för dig , därför skall du delta i valet . Men först skall vi tillsammans gå igenom en liten matteläxa.

Du som engelsman och har rösträtt i EU-valet tänk på att ditt land har 2 629 188 miljoner US dollari BNP , ditt land betalar 54,424,1916 $ dvs 2.07 % till NATO , medan det till EU betalar endast 10,574.98 M€ motsvarande 11 miljoner dollar ,Är det till EU fel ?

Ditt land betalar 4 gånger högre avgift till NATO än till EU.

Ditt land har 73  ledamöter i Europaparlamentet medan Sverige bara har 20 mandat .

Om de 73 ledamöterna inte är handlingkraftiga politiker dvs har misslyckats med att representera ditt land på bästa sätt , blir det alltså att bättre fly än illa fäkta, Brexit.

Dessutom har ditt land kostnader för sitt eget försvar .

UKIP:s anhängare skall vända sig mot sin regering och NATO I stället för att motarbeta EU genom Brexitkaoset. Anser inte UKIP:s anhängare att det är EU som skall ge dem ökad välfärd, inte NATO och därför skall pengarna överföras från NATO till EU.

Den s k brittiska rabatten har inte räknats .

Folkets vrede och ilska skall skall inte gå ut över flyktingarna . När det saknas handlingskraftiga politiker som kan sätta stopp för pågående krig , konflikter , bosättningar och att lösa konflikter på ett effektivt sätt leder det till en oönskad konsekvens, en ohållbar politik där konflikter överlämnas till kommande generationer .

Har en EU-stat inte råd att betala full avgift för sitt medlemskap i EU har den heller inte råd att betala medlemsavgiften till NATO. Kroatien har 50 730 i BNP har  11 members of the European Parliament , betalar 359.44 M€I EU avgift medan landet betalar

1.71 % av sin BNP I avgift till NATO vilket är 867,483 milion US $.dvs dubbelt så mycket betalas till NATO .

Konstigt är det att ett land betalar avgift till NATO trots att landet inte har något försvar , Island .Accepterar man detta argument varför avfärda de rimliga argumenten

De alternativ som finns

  1. Behålla medlemskap i NATO men avveckla sitt eget försvar

  2. Behålla sitt medlemskap i NATO men betala full av gift till EU för sitt medlemskap dvs jämställda EU -stater , inga folkliga protester . Även här gäller punkt 1.

  3. En medlemstat i EU betalar mer men har tilldelats färre mandat.

I fallet Rumänien som har betalat 1,228.65 M€ men tilldelats 32 mandat medan Sverige

som har betalat 2,628.84 miljoner Euro har tilldelats endast 20 mandat

Steg 2: Ekonomin handlar om priotering och rättvis fördelning, det är det alla EU- ländernas finansministrar utgår ifrån.

Sverige betalar år 2019, 43,0 miljarder i avgift till EU , detta innefattar BNI-avgift, momsavgift, brittisk rabatt och tull.

Den onödiga dubbla representationen och tiggeriet har ökat .

Tiggeriet har ökat under FI och FI:s EU- mandat , FI sitter tillsammans med Rumäniens och Bulgariens EU- politiker . Det finns inget bättre forum än EU att ta upp den frågan. De båda länderna är med i EU och NATO samtidigt som de har ett eget försvar .

Den onödiga representationen försvårar enighet och flyktingmottagande och skapar onödiga kostnader .

EU från 784 ambassader till endast 27 ambassader .

Sverige saknar behov av att ha 27 ambassader i de 27 EU medlemsländerna , slöseri med resurser och ökad byråkrati. Sverige avvecklar 27 ambassader och behåller bara en ambassad, den i Bryssel. Likadant gör de övriga medlemstaterna i EU. Ett enormt sparande på resurser och en effektivisering av diplomatiska förbindelser vilket i sin tur effektiviserar flykting, migrations och asyl politiken. En effektiv utrikespolitik . När Ungen avvecklar sina 27 ambassader i EU:s medlemstater och bara behåller en i Bryssel undviker man att EU hamnar i konflikt med regeringen i Ungern , detsamma gäller för Polen m fl. Ungern eller Polen sparar på så sätt mycket resurser som kan överföras till respektive folks välfärd.


Krig utgör ett hot mot miljön och mänskligheten


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0