Kamp utan rättigheter och rättigheter utan kamp.

Upplösning av två blodiga unioner , Kalmarunionen  6 juni 1523. Kalmarunionen innefattade bla Finland ,IslandGrönlandFäröarnaOrkneyöarnaoch Shetlandsöarna. Finland sak är vår sak så sa svenskarna och med detta tog emot de finska flyktingar. Solidaritet trots fattigdom .

När en generation fick ärva demokratin utan kamp skall denna skydda och utveckla demokratin men så har icke skett . Detta behöver ändras på på ett stort och kanske känsligt område.

Fira därför Sveriges national/ flaggans dag med att ersätta korset med landets topdomän .se som representerar alla och ersätt kyrkovalet med ett Multireligionvalsystem , konfliktlösning .

Det är inte korset i flaggan som förenar folket och olika trossamfund utan demokratin och solidariteten . Vi är tidigare flyktingar och nya flyktingar , Italienare, greker , finnar, norrmän, danskar, bulgarer, rumäner, ungrare, polacker, kurder, syrianer , judar m fl fick skydd och rösträtt i Sverige utan kamp , rättigheter utan kamp , medan andra som syrier, afghaner, jemeniter, lybier, libaneser bedriver en blodig kamp utan några som helst rättigheter, kamp utan rättigheter. Därför är det dags att analysera kampen och hitta lämpliga fredliga metoder om hur en sådan kamp borde bedrivas. En politisk praxis i exil.

En vägledning för alla oppositioner och myndigheter som ger bistånd och även partier utanför de här länderna som hetsar upp för våld . På det sättet visar man också solidaritet med de flyktingar som ingen vill ta emot . I fall EU och FN inte kan hitta lösningar och stoppa krig skall alla länder ta emot flyktingar från Burma till Kurdistan till samerna i Norden .

Det som man lägger märke till under firandet är att man delar ut medborgarskap till de som inte är flyktingar, alltså de som prioriteras är de som ingår äktenskap som amerikaner, engelsmän och thailändskor , inte thailändska män som är flyktingar.

Hur kunde ett jämställdhetsparti ,FI, och ett av de äldsta partiena i Sverige, L, dra på sig sig ett stort nederlag medan den kristna högern och nazistiska organisationer får vind i seglen med hög täthet och vinner framgång i EU valet . Skulle det ske i en outvecklad demokrati kan det leda till ett reaktionärt system . Ett råd till L är därför att återgå till den gamla partisymbolen samtidigt som den nya partiledaren tar upp frågan om att få en ministerpost och detta skulle gälla även C ock kalla denna regering för samlingsregering i stället för överenskommelse som D- eller J- överenskommelserna . Detta skulle leda till en hållbar regering som underlättar samarbetet kring konfliktlösning och utveckling av demokratin och miljömålet .

Hur många ton partiklar pumpas utan åtgärd ut i luften varje dag från politikernas och beslutfattarnas skrivare, en del fastnar t o m i deras näsborrar ?

Toner är det färggivande ämnet vid laserutskrifter. Det fina pulvret finns i kassetter som används i skrivare, kopiatorer och multifunktionsenheter.Tonerpulvrets partikelstorlek ligger på 5-30 mikromete . Newbuilt-toner  , Refilltoner  , Rebuilt-toner  . Bläckpatron och Toner  ,  TONERKASSETTERRK

K = svart
C = blått
M = rött
Y = gult)

Tonerdamm är skadligt och hälsofarligt, Det rekommenderas därför att bära engångshandskar i samband med tonerbyten . Tonerkassetter bör inte kastas i hushållssoporna.

Bl a härifrån kommer utsläpp av pulvret och lukten .ETTER

- Daghem och skolor

- Sjukus och vårdcenteraler

- EU

  • FN

  • -NATO

- De politiker som beslutade om det globala klimatavtalet s k Parisavtalet ,

- Riksdagen och regeringen ,

- Statliga myndigheter och tjänstemän

- Politiska partier,

- Företag

- Stiftelser

- Föreningar

- Tryckerier

- kopiatorer

- Militär

- SIDA

- IDEA

- Fackföreningar

- Advokatfirmor

- Domstolar

  • Skattemyndigheten

  • Försäkringskassan

  • - De religiösa samfunden

Med patroner skriver trossamfunden och delar ut enorma mängder med handlingar , brochyrer, häften, böcker m.m Avhandlingar som om profeterna skickar sina bud med dessa varje dag , de vet exakt vad profeterna sa och gjorde för två tusen år sedan medan de glömmer vad som inträffade för en månad sedan när de själva blev förmån för undersökning .

Prioteringen handlar inte om att gynna tillverkaren utan samhällets hälsa och miljö .S

Priotering och hållbar utveckling måste därför gå hand i hand

Som De Nya Svenskarna ofta poängterat är det att de som företräder staten hittills under sin mandatperiod har prioriterat det kontantlösa samhället i stället för det papperslösa kontoret och ett vapenfritt samhälle .De har även överlämnat olösta konflikter till kommande generationer. Det pratas om det danska valet och danska väljare som bor i Sverige huruvida de har röstat eller ej . Danmark befinner sig nämligen inte i krig . Svensk massmedia undviker däremot att avslöja fakta om det israeliska valet då det bor många judar här och en del deltar i det israeliska valet . Judarna tar även upp deras problem i Israel och bl a i Europa där de har rösträtt, makt att påverka . Israel befinner sig i krig eller krigsfara ,krigshotet mellan USA och Iran.

Det borde framgå att judarna som har dubbel röst inom och utanför Israel har nyckeln till fred . Genom att judarna visar fredsvilja i Europa genom solidaritet och demonstrationer .

Svensk media tillsammans med valmyndigheten har nämligen möjlighet att ta upp detta så att en öppning till ett judiskt initiativ uppmuntras , det s k fredssambandet.Detta kan locka araberna till att ta ett likadant initiativ. Parallellt med detta skrotas alla vapen .Ingen hänsyn tas till jägarna och sport och skytteföreningar då saken gäller fred, miljö och hälsa . Har de som företräder staten med sina mandat inte tagit hänsyn till de som vill fortsätta att betala med kontanter skall de inte heller ta hänsyn till de ovan nämnda grupperna.

Med dettas uppnås fred genom att införa #Multireligionvalsystem I hela EU och så småningom I övriga delen av världen .

Sambandet gäller Assangs avsöljande om krigsbrott som kan leda till att många krigsförbrytare åker fast tas skyndsamt upp samtidigt med anklagelsen om våldtäkt som naturligtvis är av vikt att ta upp, samtidighetsprincip. Både amerikanerna och britterna som startade kriget gör naturligtvis vad de kan för att skydda sina krigsförbrytare genom att bl a påverka de som representerar staten Sverige under mandatperioden.

Det mycket låga deltagandet i #EU- valet är en kris för demokratin, främlingsfientliga grupper har organinserat sig med både makt och pengar och detta beror på att de röstat på de organisationer som har tagit demokratin för given . Demokratin har inte utvecklats samtidigt som den tolkas på många olika sätt .Det är därför man inom EU måste komma överens om vad det är som krävs för att demokratins kriterier uppfylls.

Många svenskar har inte fått sina röstkort på grund av dålig posthantering och dålig organisation, så slarvigt så att det råder kaos, Postnord skyller på Citymail och Bring . Återställ den gamla Posten som har en historik .

Krig utgör ett hot mot miljön och mänskligheten

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0