Järvaveckan och Almedalsveckan , här är de viktigaste åtgärderna om politikerna och föreningarna bryr sig om det !

Det small igen och igen, hittils 188 sprängningar och attentat

Om en regering inte kan skydda sina medborgare så är dessa enligt flyktingkonventionen att betrakta som flyktingar. Detta är en mycket allvarlig kris som kräver en samlingsregering .

Varför agera med insatsstyrkor mot ett handikappat barn vilket slutade med att de avrättade honom. Insatsen ledde till en tragedi och folkets vrede mot polisen . En liknande händelse ägde rum i Norrland, denna gång dock inte med dödlig utgång, med publicetet av en oskyldig man vilket också väckte vrede och med ett skadestånd som staten d v skattebetalarna står för . Det finns många sådana fall där polisen begått övergrepp mot enskilda , övervåld. De inblandade poliserna kom undan lindrigt och fick gå fria, alltså utan straff. Poliserna får däremot löneföhöjning, högre budgetanslag till polismyndigheten , mer utrustning till polisen, flera kameror och flera polishus. Dessutom anställda ordningvakter och många pensionärer har anlitats . Frågan är vad sysslar insatsstyrkan med? Hur länge ska justitieministern sitta kvar ?

Lösningen är att flytta alla ordningvakter till Malmö där risken för att hämnd och sprängningar ska inträffa är stor. De ska assistera poliserna och i samband med detta ska stadsdelsnämnderna återställas som de var tidigare så att beslut och kontakt med politikerna och tjänstemännen sker i närheten av medborgarna . Genom detta kommer de som bor i de olika stadsdelarna att få se flera svenskar och även kontakten blir enklare. Inga polishus behöver byggas , inga fler poliser behövs och ingen ytterligare utrustning , löneförhöjning eller några övervakningskameror , polishunder m.m behövs.

Vad gäller hundar har de ökat dramatisk i antal så att en del nöjer sig inte med en hund utan skaffar flera och dessutom farliga hundar därför är det nödvändigt med att införa hundskatt i hela EU.

Hur många med invandrarbakgrund skall väljas till riksdag och regering för att kunna sätta stopp för skottlossning, sprängningar, attentat , segregation, utanförskap och ett ökat stöd till SD. Främlingsfientligheten har ökat under den tid politiker med invandrabakrund innehaft mandat. Blir det bättre om det till riksdagen väljs 179 och en halv med invandrabakgrund och halva regeringen 11 och ett halvt statsråd ?. Kanske en partiledare med invandrabakgrund som ett alternativ .

#Familjeåterförening skall tills vidare skjutas upp. En återförening kan skapa passivitet d v s tanken på att bidra till sitt tidigare lands utveckling suddas bort . Ponera som exempel att det här i Sverige finns många splittrade familjer med barn som inte får umgås med den ena föräldern eller gamla som inte får besök av sina anhöriga . De som bor och arbetar i Sverige har bättre forutsättningar att besöka sina anhöriga i sitt tidigare land än att dessa kommer hit under den tid det förekommer oroligheter i många stadsdelar .

Fastighetsägarna och deras föreningar och arbetsgivarna och deras föreningar har ansvar för att det finns en mångfald.

De har brustit i att skapa mångfald vilket har lett till en ohållbar bostads och arbetsmarknadspolitik .

Därför skall arbetsgivaren vid anställning beakta mångfalden så att en rimlig blandning uppnås, likadant vad gäller bostadskontrakt. Dessa åtgärder måste följas och övervakas av de ansvariga

Den som bott i sin lägenhet 30-40 år hos samma fastighetsägare bör automatiskt få äganderätt till sin bostad , bostadsrätt. Detta jämkas genom subventioner eller åtgärder som inte är till nackdel för fastighetsägaren då denne redan har tjänat flera miljoner på hyresgästen under den perioden. Denna åtgärd motverkar bl a flytten till olika kommuner.

Invandrarnas riksförbund med dess föreningar skall ha en tydlig information med en hemsida under den svenska #

 

top-domnen .SE så att det blir lättare för de nyanlända att komma i kontakt med de övriga i kommunen för att få information och rådgivning.

Likaså när det gäller trossamfund så att religionsfriheten som demokratin har givit oss utvecklas genom en övergång från kyrkoval till ett Multireligionsystem , multireligionval och multireligionstöd motsvarande partistöd så att trossamfunden befrias från att vara beroende av anonyma finansiärer som kan motverka freden

Den andra viktiga åtgärden är att den svenska flaggan representerar alla medborgare oavsett religion och bakgrund genom att ersätta korset med .SE en vit bakgrund en gul punkt och ett blått SE.

Krig utgör ett hot mot miljön och mänskligheten


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0