Avbryt Almedalsveckan och ta itu med skottlossningarna

 

Arabiska vårens flyktingar mellan beslut om tvångsutvisning eller åtgärder som 6 månaders utbildning med lämpligt medel för återanpassning,Detta är er uppgift för deltagande i Almedalsveckan , Arbetsförmedlingar , Migrationsverket och SIDA . Denna modell innebär att en flykting som har fått ett utvisningsbeslut erbjuds kunskap i Återvändande & deltagande i att återuppbygga med tillräckligt med medel för återanpassning. Det handlar om tre kategorier flyktingar , även ensamkommande barn omfattas av den modellen.

1) Flyktingar som redan har fått uppehållstillstånd och de som kanske kommer att stanna får lära sig att få nytta av den både för interna och externa ändamål.

2) Flyktingar som är osäkra om sin framtid och de som har fått utvisningsbeslut

och inte har någor annat val än att återvända .

3) Frivilligt återvändande

För att inte provocera regeringarna i hemländerna ska man samtidigt skapa en plattform för samarbete mellan arabiska vårens flyktingar i exil. Detta är praxis i utveckling.

Denna ovanstånde modell tillsammans med den fredsplan som beskrivs nedan, partiledarnas roll och Arbetsförmedlingarnas , Migrationsverkets och SIDA:s .

I tur och ordning kallar varje partiordförande de medlemmar som har sina rötter i ett land där krig , oroligheter , konflikter med grannländer eller minoritetsgrupper pågår. Arabiska våren.

Partiordföranden för Moderatarerna ska börja med att kalla endast de syriska flyktingarnas olika minoriteter vilka är bosatta i Sverige och som är medlemmar eller sympatiserar med Moderaterna till en öppen dialog.

Vi utgår i från att de syriska flyktingar som är medlemmar i M är överens om dess politik vad gäller fred, demokrati och hållbar utveckling. Vidare utgår vi ifrån att M är ett parti som fortlöpande lär sina medlemmar hur man tillämpar politiska kompromisser i syfte att uppnå konfliktlösning både inom och utanför partiet och på sikt övergå till demokrati samt stärka och utveckla den .

Parallellt med detta gör S på samma sätt för syrier som är medlemmar hos S och på samma vis för övriga partiledare och för syriska flyktingar som är medlemmar I deras partier. Likadant när det gäller övriga flyktingar.

Tillämpning och arbetssätt kommer att redovisas innan i ett seminarium där plats och andra nödvändiga medel ordnas av partiledarna, Arbetsförmedlingar , Migrationsverket och SIDA . SFI Stadsdelsnämnderna och övriga ska hänvisa flyktingarna dit.

Av solidaritetsprincip och ansvar avstår initiativtagare från arvode och ersättning.

Om modellen visar framgång kommer den att tillämpas I hela EU och även utanför .

 Krig utgör ett hot mot miljön och mänskligheten

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0