För att få en terrorlagstiftning på plats i de nordiska länderna krävs det ett toppmöte där tre parter ingår.

En nordisk statsminister påpekar att svensk extremism delvis spiller över till Norge . I och med detta skickar hon en signal till övriga nordiska länder.  Detta är en stark signal till de övriga nordiska länderna att vidta åtgärder mot terrorismen , nazismen och högerextrimsmen .Detta kan lämpligast uppnås genom att de tres deltagande slutar med en gemensam slutdeklaration.

Ett toppmöte bestående av Nordiska rådet , Europiska rådet och Arabförbundet .

Arabförbundet består av 22 arabiska permanenta länder bl a Somalia , Mauretanien , Djibouti , Komorerna . Nordiska rådet har 87 valda medlemmar där sitter medlemmar som ursprungligen kommer från Iran , två iranier , Daniel Riazat och Arman Teimouri medan det saknas politiska araber och afrikaner. Om mångfald är en viktig demokrati- och jämlikhetsfråga hur kommer det sig då att ingen av de politiska araber i norden blivit valda . T o m i den svenska regeringen sitter ett statsråd som ursprungligen kommer från Iran .

Valet av någon eller några politiska araber i norden till nordiska rådet kan nämligen underlätta vid medlingar , språklig kommunikation och kunskap .

För övrigt vad gör SD, Paula Bieler i Nordiska rådet ?

En gemensam deklaration är den enda åtgärd som kan sätta stopp för terrorismen , nazismen och högerextremismen . Nordiska rådets och arabiska rådets toppmöte med ett gemensamt beslut kompletteras med ett EU beslut .

Slutdeklarationen mot nazisterna och högerextremisterna , terrorism och krig överlämnas sedan till Europieska rådet för vidare åtgärder sedan de har fattat sitt beslut ett beslut som kan överlämnas till de övriga av Eu:s medlemsstater.då majoriteten av de nordiska länderna redan är medlemmar i EU en del av dessa har kyrkoval men inte andra.

Det är därför lämpligt att även ta upp en övergång från kyrkoval till ett Multireligionvalsystem så att Arabförbundet få kännedom om detta steg som kan möjliggöra denna lösning att tillämpas i hela Mellanösten så att alla religioner blir jämställda , demokratiska och fredliga !.

Krig utgör ett hot mot miljön och mänskligheten


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0