Stefan Löfven och Kristersson måste släppa fram en kvinna som ledare, en samlingsregering utan SD

Kompromissvilja och jämställdhet då alla nordiska länder utom Sverige har haft en kvinna som statsminister vilket kan jämföras med Syrien, Lybien, Afghanistan, Jemen., Egypten , staten Palestina och Irak.

Stefan Löfven och Kristersson borde läsa boken “ Maktens kvinnor” om de 73 kvinnor som har valts till statsministrar eller presidenter .

Misstagen har blivit så många att de inte längre tolereras av de svenska väljarna vilka kommer att mosätta sig ett extraval.. Klanröstning, felaktig rösträkning , valobservatörer som om svenska folket aldrig har röstat tidigare och inte vet hur man tillämpar demokrati..En plan liknande 1809 års kupp började med att man utsåg en talman som skyndsamt räknade rösterna och med sin kraftfulla klubba konstaterade att Stefan Löfven blivit avsatt . Detta till stöd för en hämnddemokrati där Alliansen vänder sig till SD i syfte att fälla den röd-gröna regeringen och på det sättet tar Kristersson över makten .

Det hade naturligtvis varit bäst att unvika detta genom att Stefan Löfven självmant hade avgått och entledigats av talmannen.

Ovanstående händer trots att Sverige har en demokratiminister och ett demokraticentrum för att sprida demokrati i hela världen och det ligger i hjärtat av Stockholm, International IDEA, https://www.idea.int/about-us. som finansieras av skattebetalarna . SKL lyxhuset , LO och IDEA ska flyttas ut till förorterna.

Nu kommer de röda-gröna att med hämnddemokrati på hög nivå att skyndsamt avsätta en Alliansregering.

Nu är det kris och en samlingsregering som gäller. Annie Lööf kan få stöd av majoriteten av svenska folket som ledare för en sådan samlingsregering med uteslutande av SD . Hon besitter juridisk kunskap som andra partiledare saknar och detta finner De Nya svenskarna är av vikt vid förhandling av frågor av nationell och internationell karaktär.

Om detta inte skulle gå att genomföra får man utse en ämbetsmannaregering med en hovrättspresident som statsminister .

De Nya Svenskarnas tre råd till den nya regeringen

  1. Upphäva kyrkovalet och ersätta det med ett Multireligionvalsystem.

    Www.multireligionval.info

  2. Dubbelt EU- medborgarskap med dubbel rösträtt bidrar till en ökning av Gruppen Europeiska konservativa och reformister , ECR.

    I den gruppen ingår , tjeckiska Medborgardemokraterna, polska Lag och rättvisa, Dansk Folkeparti, Sannfinländarna och Sverigedemokraterna. brittiska Ulster Unionist Party, lettiska Nationella alliansen och nederländska ChristenUnie.

    A som är flykting från Polen är numera en svensk medborgare och uppbär dubbelt medborgarskap med dubbel rösträtt. I det polska valet röstar A på Lag och rättvisa och i svenska valet röstar A på SD . Likadant vad gäller de övriga med dubbla medborgarskap med dubbel rösträtt . Ungrare , finländare , tjecker , letter , danskar, norrmän m fl . De eu- medborgare med dubbla medborgarskap och dubbel rösträtt har bidragit till att Gruppen Europeiska konservativa och reformister fått mer makt och spridning och orsakat att britterna smet från sitt ansvar vilket ledde till att Brexit vann folkomröstningen .

3) Adoption, insemination Nu är det kris och en samlingsregering som gäller. Annie Lööf kan få stöd av majoriteten av svenska folket som ledare för en sådan samlingsregering med uteslutande av SD . Hon besitter juridisk kunskap som andra partiledare saknar och detta finner De Nya svenskarna är av vikt vid förhandling av frågor av nationell och internationell karaktär., konstbefruktning, surrogatmödrar och äggdonation bör ingå i och omfattas av flyktingkvot och gälla vid stram flyktingpolitik .

Vid adoption träder FN , UNICEF in . United Nations Children's Fund, FN:s barnfond som är ett organ inom Förenta nationerna, grundat 11 december 1946. och lyder under FN:s ekonomiska och sociala råd. Dess verksamhet utgår från FN:s konvention om barnets rättigheter, Barnkonventionen.

Nationella organisationer som Forum Syd och Internationella organisationer Som UNICEF och ICSW

Det tas inte hänsyn till de som ska ta emot barnen oavsett metod av avlande utan till den situation som barnen befann sig i innan överlämnandet till de nya föräldrarna. Skälen kan variera , det kan vara på grund av fattigdom, ensamhet på grund av krig eller naturkatastrof och det kan som Ebba Bush uttryckte i direkt -TV partiledardebatten bli ett “ utnyttjande” av fattiga kvinnor.

Även termen ensamkommande barn kan tillämpas i sådana fall . Dessa barn får socialbidrag och ej barnbidrag som vilken flyktingfamilj som helst beroende av inkomst.

Den nya flyktingkvoten som nämnts ovan kommer att kräva uthållighet och förmåga att fatta svåra beslut som Ulf Kristersson uttryckte det i sitt tal till nationen. Sveriges flyktingpolitik, betonade han, måste därför vara både klok och stram under lång tid framöver

Krig utgör ett hot mot miljön och mänskligheten


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0