SVT och SR journalisternas roll under 2018 års valrörelse , här är de viktigaste frågorna:

Svenska folket behöver faktiskt veta om D-övenskommelsens framtid, är den död eller en politisk praxis som kan tillämpas i framtida val , är det någon mening med att svenska folket går till valet.

Israel-Palestinakonflikten har pågått i över 65 år , hur många år till behöver politikerna ha på sig för att agera kraftfullt för att lösa den konflikten .

  • Kan FN:s säkerhetråds medlemmar där majoriteten är kristna utgöra ett hinder för fred .

  • Hinder för fred är de svenskar som tjänstgör hos Israels militär , även andra nordiska länder måste hålla reda på sina medborgare som tjänstgör där.

  • Bistånd och fred är två områden som hänger ihop

#De Nya Svenskarna förseslår och arbetar för en övergång till Multireligionvalsystemet som den bästa lösningen för att uppnå en varaktig fred och valet kan äga rum i samband med EU-valet 2019.

Demokratin måste utvecklas och skyddas och valberedningen inom varje parti måste utvecklas så att det blir möjligt att ha en partiordförande med invandrarbakgrund i riksdagen som öppnar möjlighet för att utse en statsminister med invandrarbakgrund.

Genom att skilja statsministerposten från partiledarposten blir det möjligt för andra medlemmar att väljas till dessa poster. Statsministern hinner nämligen inte med att inneha två poster, att samtidigt styra landet och partiet. Det kan jämföras med Louis De Geers tid i mitten på 1800-talet då han innehade två poster samtigt som justitieminister och statsminister.

Bygg inte flera bostäder som skymmer solen i hela stan .

Genom att återinföra fastighetsskatten löser man många bostadsproblem .

Fastighetsägare som har en hyresgäst vilken har bott där cirka 40 år 480 * 3500 genomsnitt i hyra

vilket motsvara 1, 680.000 svenska kronor. Detta motsvarar äganderätten till sin egen bostad.

En fastighet består av 26 lägenheter * 1,680.000 . vilket motsvarar över 43 miljoner kr.

Staten kan med hjälp av fastighetsskatten och den kalkylen träda in och subventionera detta.

Alternativt att hyresvärden med tanke på kalkylen sänker hyran med minst 50% .

Detta kan uppmuntra folk att bo kvar i sina repektive städer med minskad utflyttning till stora städer samtidigt som vi får flera lediga lägenheter .

Polisen och försvaret behöver minskade resurser , för även om polismyndigheten får hela EU- budgeten kommer de inte att klara av att lösa flera brott . FBI- gubben som söker efter spår på en kolonilott och G. W Persson med sitt grisexperiment har inte bidragit till att polisen har blivit klokare .

Slå ihop Lidingö och Östermalmpolisen med Kungsholmens polisstation och flytta det hela från Kungsholmen till Norrastationsområdet bakom Karolinska sjukhuset nära motorvägen, då blir det lättare att köra mot Arlanda, Norrtälje och Södertälje samtidigt som man är i centum. På Kungsholmen kan man omvandla häktet till bostäder eller annat som det gamla Långholmens fängelse.

På samma sätt som före detta Långholmens fängelse är polishuset på Kungsholmen med många häktningsceller , sprutor, knark och oljud störande för de boende där och det är inte heller bra för miljön. De muskulösa och omlindade vakterna gör polisarbetet ännu svårare ,

Försvaret där resurserna bara ligger och ruttnar bör också få minskade resurser. Resurserna från försvaret och polisen bör överföras till vården och skolan.

Krig utgör ett hot mot miljön och mänskligheten

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0