Första Maj firas i frånvaro av fred och solidaritet med arbetarklassen som utnyttjas i krig och inrikes genom SD:s framgångar bland medlemmarna i LO. Under s- regeringen .

I nuvarande skick saknar LO möjlighet att genom en socialdemokratisk valseger skapa ett tryggare, mer jämlikt och framgångsrikt Sverige. Varken genom LO:s ordförande Karl-Petter Thorwaldsson, förste vice ordförande Therese Guovelin, andre vice ordförande Berit Müllerström eller avtalssekreterare Torbjörn Johansson.

När såg regeringens medlemmar, alliansen och LO:s ansvariga en svensk när de handlade , åkte taxi och när såg de en svensk som städar? När besökte de senast ett segregerat område? Hur många svenska arbetare jobbar där ? Vart tog de svenskar vägen som arbetade inom områden som taxi, Pressbyrån, städning,, flyttfirmor, byggen, livsmedel och inom SL vägen?

De Nya Svenskarna rekommenderar att #LO:s högkvarter flyttas till en invandrartät stadsdel så att de får bättre kontakt med verkligheten samtidigt som de kan få flera att engagera sig fackligt och förstå fackföreningarnas roll och på det sättet isolera SD.

Regeringen talar ofta om mångfald men hur fungerar den inom bostad och arbetsmarknaden .

Arbetsgivarnas och arbetstagarnas organisationer bör tillsammans med fastighetsägarna starta en dialog om mångfald vid anställning och boende . Även arbetsgivare med invandrarbakgrund bör bjudas in till en dialog . De Nya Svenskarna har lagt märke till att det nästan bara är personer med invandrarbakgrund som jobbar hos arbetsgivare med invandrarbakgrund.

#De Nya Svenskarna föreslår vidare att socialministern återkallar alla mål hos förvaltningsdomstolarna till följd av skandalen inom försäkringkassan och avsättandet av generaldirektören.

Ta inte upp integrationen utan att ta upp freden

Krig utgör ett hot mot miljön och mänskligheten

https://www.st.nu/opinion/debatt/sd-s-framfart-bland-medlemmarna-ar-ett-misslyckande-for-hela-lo

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0