Hur kan 20,54% av väljarna underkasta sig 19,10 % samt låta sig

Hur kan 20,54% av väljarna underkasta sig 19,10 % samt låta sig uteslutas från att delta I regeringsbildningen och ej heller tilldelas någon statsrådspost.

 

Om dessa 20,54% av väljarna kommer att arbeta som tjänstemän och icke med politik är det till att betrakta dem som teknokrater med mycket höga löner och förfoga över en stor förmögenhet.

Vad kommer den tredje överenskommelsen att få för namn efter valet 2022, den frågan har redan blivit ställd till väljarna innan valet.

Sverige styrs genom olika överenskommelser, från decemberöverenskommelsen till januariöverenskommelsen och nu till Tidöövenskommelsen vilken kan komma att leda tll apartdheid.

Fackföreningsledarna fick en ledande politisk roll vid de två första av ovan nämnda överenskommelser medan den tredje överenskommelsen kan beskrivas som teokratiska karikakyrer vilka styr Sverige bland dessa finns bl a en nunna f d Livets Ord-aktivist, ayatolla Baly och högernationalisten som utgör risk för rikets säkerhet enligt den f d regeringen. Dessa tre inbillar sig att de ska kunna införa visitationszoner, tiggeriförbud, gängkriminalitet och ett Nato-medlemskap.

Om folkpartiets Ola Ullsten ensam kunde bilda regering under tiden 18 okt 1978 till 12 okt 1979 när Torbjörn Fälldins första regering föll på kärnkraftsfrågan under den gamla tiden, hur kan det komma sig att samma parti som nu går under namnet Liberalerna kapitalt i modern tid har misslyckats och hamnat i knäet på SD?

Den tilltänkta teokratiska regeringen kommer att bli mycket kortvarig alternativt att den tilltänkte statsministerkanditaten lider nedelag vid statsministeromröstningen redan i morgon. Johan Persson, Ulf Kristersson, Ebba Busch och Jimmy Åkesson kommer att bytas ut av sina repektive partier och i och med det kommer SD att splittras eller upplösas.

Om det inte är IDEA International Institute for Democracys fel så är det demokratin som totalt har havererat.

Krig utgör ett hot mot miljö och mänskligheten


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0