Vår uppgift som röstberättigade är att rädda den svenska demokratin genom att skjuta upp valet och

Vår uppgift som röstberättigade är att rädda den svenska demokratin genom att skjuta upp valet och att en samlingsregering bildas .

r uppgift som röstberättigade är inte heller att med svenska skattebetalares pengar finansiera kriget i Ukraina , döda människor och förstöra miljön genom att skicka vapen och pengar !

Detta utgör en handling som strider motlagen om kriminalisering av ekocid , ekocidlag

och att EU:s medlemsländer, b la den svenska regeringen, arbetar för att ekocid läggs till i Romstadgan. Ekocidlagen.

Enligt definition är det att erkänna att människan har ett moraliskt ansvar för att bevara naturvärden.

r uppgift som röstberättigade äratt rädda den svenska alliansfriheten så att Sverige kan fortsätta spela en viktig internationell roll både vad gäller konfliktlösning, motstånd till kärnvapen , klimatet och solidariteten.

r uppgift som röstberättigade äratt förhindra att en svag regering som saknar verkligt mandat får genomföra en så stor förändring som att upphäva den svenskaalliansfriheten och att underkasta sig diktatorer i frånvaro av opposition.

r uppgift som  röstberättigade är  att förhindra att resurser flyttas från EU till att finansiera Natos  krigsföring detta med anledning av att   majoriteten av EU:s medlemstater även är  medlemmar i Nato. EU = Nato

 

Eftersom ansökan om Natomedlemskap skapat flera problem än det löst , och att det skett mot svenska folkets

vilja d v s utan folkomröstnning och på ett diktatorisktsätt .

Under mandatperioden 2014 och 2018 misslyckades talmannen med att bilda en stabil regering , Sverige styrdes genom två överenskommelser , D-Ö och J-Ö och i med detta upphörde oppositionen att fungera och det bildades svaga regeringar .

Varför ska man ha demokratiminister, organisationen IDEA ,International Institute for Democracy and Electoral Assistance och andra som arbetar med demokrati utan några framsteg.

Röstberättigade vet att efter valet sep 2022 kommer det att bli än mer komplicerat att bilda regering ochdärför rekommenderas att talmannen tar initiativ till att bilda en samlingsregering och att skjuta upp valet i syfte att rädda demokratin, d v s inget val ska äga rum den 11 sep 2022.

Valprognoserna visar att L har fått tillbaka sin väljare som under Sabunisledarskap lämnade L och hamnade hos SD .L:s nya partiordförande Johan Pehrson har samma linje som Sabuni vad gäller SD.

 

 

 

Frågan är hur mycket har Liberalena ägnat sig åt demokratin. Har de inte uppckt sambandet så att diskriminering inom partiet kan uteslutas.

Om den tidigare S-regeringens eftergift ledde till att  två egyptiska flyktingar transporterades i hemlighet av ett Natoland tillbaka till  en diktator innan Sverige ansökte om Natomedlemskap ,   kan detta nu ske  öppet  när S- regeringen ansökt om medlemskap i  militäralliansen Nato med stöd av den tysta oppositionen. . 
Nu när den svaga S-regeringen som saknar opposition med fria händer ingick ett  hemligt avtal och en hemlig överenskommelse har man övergett neutralitetspolitiken och hamnat i knät på Nato   .
S skickar vapen, pengar och tillåter svenska medborgare att åka och kriga vid Ukrainas sida, struntar i demokratin och folkomröstning vad gäller medlemskap i Nato.
För att skydda demokratin kommer  De Nya Svenskarna  att arbeta för en samlingsregring med uteslutande av KD och SD så  att Sverige styrs med begränsat mandat under en begränsad period. 
Det är detta som avgör om Sverige återgår till valet beroendepå hur mycket denna samlingsregeringkan ha genomfört och hur demokratin har utvecklats och att kriget upphör så att varken vapen eller pengar skickas till kriget

Krig utgör ett hot mot miljön och  mänskligheten

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0