Det råder nämligen flagghysteri

Valet mellan att ge stöd till den demokrati som folket har kämpat och offrat sig för eller att ge stöd till att försvara ett land genom vapen och flagghissande.

 Vi har inte hört de som styr Ukraina nämna ordet demokrati och att de kämpar för att återställa demokratin om den över huvud taget har funnits , inte heller om de människor som har dött i kriget, utan det är vapen, pengar och att hetsa upp för krig som gäller . Inte heller från de som ger stöd till Ukraina. Anledning till det är att inget land har en välfungerande demokrati och om den finns tillämpas den bristfälligt.

Sverige styrs nämligen inte genom demokrati utan genom överenskommelser, D-Ö och J-Ö och en svag regering en s k övergångsregering som icke är behörig att fatta ett sådant beslut som att sända krigsmateriel till Ukraina . Den regering är provisorisk som inte har en opposition emot sig. Alla riksdagspartier är eniga om samma inrikes och utrikespolitik.

Riksdagens agerande när det gäller Ukraina lägger locket på den kokande kritik såsom coronakommissionens kritik och två skandaler, statsråds-krfmsaffären och statsministerns städaffär . Riksdagen lade tillsammans med regeringen undan klimatmålet .

  Under Tage Erlander Socialdemokraterna , minoritetsregeringen 1957-1968 som liknade den nuvarande under Magdalena Andersson, då utrikesminister, Östen Undén prickades 14 gångar , en KU-anmärkning på grund av Stig Wennerströmaffären och Ryssland.

Även Nobelpriset har påverkats av detta då Sartre sade nej till Nobelpriset i litteratur 1964 , han misstänkte att det låg ett politiskt motiv bakom.

Frågan är om nuvarande regerings och utrikesministerns hantering gällande sändning av krigsmaterial till Ukraina kan leda till en granskning av KU då den här regeringen icke är behörig att fatta ett sådant unikt beslut som skadar den svenska neutralitetspolitiken vilken det svenska folket har kämpat för .

Det är svårt att begripa att de nuvarande politiker vilkas föräldrar flydde från krig från bl a Finland, Norge och Danmark hetsa upp för krig genom att ge stöd till att skicka krigsmaterial till ett land som befinner sig krig. En del tar klart ställning för ett land genom att bära ett lands flagga när det landet befinner sig i krig.

Som tidigare nämnts råder det flagghysteri, utrikesministern och finansministern dyker upp då och då med två flaggor som korsar varandra placerade på sina kavajer , en svensk och en ukrainsk flagga men inte någon EU- flagga. FN:s högkvarter har placerats i fel land och icke demokratiska länder med vetorätt sitter i FN:s säkerhetsråd. Dessutom av EU:s 27 länder är 20 medlemmar i NATO.

 I den moderna teknologin är det ditt lands toppdomän, ccTLDs, som utgör suveränitet och inte själva flaggan med religiösa symboler och andra svårtolkade symboler . Under toppdomänen vilar nämligen hela ditt lands infrastruktur. Du skall ha kunskap om den.

I den moderna tiden skall vi anpassa oss till utvecklingen d v s integrera oss och inte

gå tillbaka genom att starta krig , hetsa upp för krig, skicka vapen eller pengar för att

finansiera vapenindustrin med som drabbar miljön och motverkar klimatmålet.

 

 

 

Här, mitt på ditt lands flagga kan du placera

ditt lands toppdomän i stället för de religiösa

symboler och andra meningslösa symboler.

Riksdagen skall därför inte uppmuntra barn till att tillverka Molotovcocktails som är farligt både för dem själva och bidrar till att förstöra miljön.

Riksdagen skall inte uppmuntra till att vandalisera Ukrainas infrastruktur som har skett i Syrien , Afghanistan, Palestina , Lybien, Jemen , Irak m fl länder och sedan låta återuppbyggnaden finansieras genom skattemedel, SIDA.

Riksdagen skall inte ge stöd till att sätta däck i brand, skicka vapen och samtidigt hetsa upp för fortsatt krig och dessutom skicka pengar, swisha, till att skaffa vapen som bidragsgivarna själva säljer .

Regeringen borde endast bidra med mat , medicin, kläder , tält och att ta emot flyktingar som huvuduppgift , med en bättre kvalitet på rapporteringen i media samt se till att FN:s högkvarter flyttas till ett annat neutralt land och samtidigt upphäva vetorätten.

Se till att ukrainarna har en fungerande toppdomän och att den sätts i mitten på deras flagga likaså med Rysslands flagga.

Vi arbetar således solidariskt för en hållbar politik.

Krig utgör ett hot mot miljön och mänskligheten


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0