Frågor till de tyska väljarna i deras val den 26 sep 2021, för ett modernt Tyskland.

Tyskland är bland de länder inom EU som inte har infört demokrati i sina trossamfund

utifrån principen att det är demokratin som har givit alla trossamfund religionsfrihet !

Sverige , Danmark och Finland som är med i EU har följt den principen , även Norge som står utanför EU följer den principen genom att ha kyrkoval.

För att de nya tyskarna med invandrarbakgrund skall bli jämställda med infödda tyskar och för att Tyskland ska bli ett jämställt land krävs det att

  • Tyskland inför ett likadant val så att förutom att de nya tyskarna som har rösträtt i det tyska valet även får rösträtt i motsvarande kyrkoval . Här i Sverige kallas det för ett Multireligionvalsystem .

Det är inte praktiskt att varje trossamfund har ett eget val, det är därför Tyskland skall ha ett gemensamt val för alla trossamfund med benämningen Multireligionvalsystem där alla

  • 16-åringar och äldre, oavsett religion, får rösträtt så att ungdomarna får praktisera demokrati två år innan det allmänna valet.

I stället för s k statsbidrag till trossamfund som finansieras av skattebetalare tillämpas i ett Multireligionvalsystem s k Multireligionstöd motsvarande partistödet till partier. Multireligionstödet är den finansiella delen av Multireligionvalsystemet och Multireligionvalet är den praktiska delen av Multireligionvalsystemet.

  • Att kämpa för att ändra den tyska flaggans design så att den passar ihop med samhällets utveckling och att nyanlända känner sig inkluderade så att den representerar alla som bor i Tyskland .

  • The flags of the world are in need of a new modern design instead of religious symbols such as Star of David, Cross, God is great or sword. A new representative flag that represents all citizens of a country regardless of religion and that can be hoisted by all.

T ex korset i alla nordiska flaggor är gammalmodigt och bör moderniseras t ex genom att korset ersätts med landets toppdomän .

Endast en suvärenitet, en flagga där landets toppdomän trycks eller broderas i stället för dubbel suveränitet , en flagga och en topdomän .

Ett exempel på den svenska flaggan med .SE hittas på nätet. Den tyska flaggan har .DE.

Australien , Nya Zeeland som har korset i sina flaggor har många suveräniteter ,flagga, ccTLDs och Storbritannien har i sin tur ännu fler suveräniteter .

Förutom att toppdomänen på flaggan representerar alla har den ett utbildningssyfte då barnen får lätt att känna igen sin egen och andras flaggor. Toppdomänen löser också problemet med arbetslöshet.

På det sättet bidrar EU till fred och demokratin utvecklas på väg mot en hållbar politik och en hållbar värld .

 

Lycka till i valet

Krig utgör ett hot mot miljön och mänskligheten.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0