Folkomröstning ska inte bara utnyttjas av främlingsfientliga som lyckas att arrangera den mot flyktingar

 Folkomröstning ska inte bara utnyttjas av främlingsfientliga som lyckas att arrangera den mot flyktingar ,, en ny praxis behövs därför för att kunna utveckla demokratin .

Med stöd av uttalanden av två f d statsministrar och ett statsråd samt försvarsministern, en gris förblir en gris hur man än sminkar den.

Detta sker genom en folkomröstningskampanj som ska sättas i gång under valåret 2022 i syfte att få ja eller nej om att förbjuda främlingsfientliga organisationer och organisationer med rötter i nazismen att verka som politiska partier i Sverige och som behöver nyttja svensk media för sin propoganda.

Genom denna folkomröstning ges förvaltningsdomstolarna en vägledning om vilka kriterier som ska gälla för att kunna besluta om att upphäva en partiorganisation att verka i svensk politik, få trycka sina valsedlar på skattebetalarnas bekostnad och delta i en valrörelse .

Fri partibildning har utnyttjats av element som under demokratins täckmantel oraganiserat sig och fått makt, finansiering och populäritet.

Demokratin utvecklas effektivt genom nyttjande av folkomröstning.

Namninsamlingslistor kommer att upprättas .

Krig utgör ett hot mot miljön och mänskligheten


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0