En samlingsregering eller ett extraval där alla riksdagspartierna samtidigt deltar i kyrkovalet sep 2021.

Att välja att ha ett extraval samtidigt som många kommer att delta i kyrkovalet sep 2021 gynnar både SD och KD då många med invandrarbakgrund inte har rösträtt i valet sep 2021.Samtidigt som det är förvirrande, komplicerat , kostsamt och kan leda till samma utgångpunkt alltså svårt att bilda regering.

Libralismen avstår från nuvarande politik som drivs av L !.

Genom att Nyamko Sabuni som partiledare agerade hastigt och impulsivt har hon redan sågat bort huvudroten till det träd som en del av hennes partikamrater sitter på , då L lämnade sin plats i regeringskansliet.

Om L väljer att ha ett extraval kan Libralerna ådra sig ett historiskt stort nedrlag genom att förlora sina mandat i riksdagen och de har ansvar för att många liberala bli arbetslösa . Sabuni såger bort den gren som L:s riksdagsledamöter sitter på .

MP:s ena språkrör undrade om det finns några liberala riksdagledamöter kvar.

Sabuni har förutom sina egna liberala motståndare också att göra med den L politiskt vilda som sitter i riksdagen nu.

Eftersom Sabuni inte heller har arbetat för den principen att det är demokratin som har givit alla trossamfund,, bl a det som hon tillhör, religionsfrihet och att hon själv, trots många år inom politiken, där hon innehaft en hög politisk position inte har rösträtt i årets val sep 2021.

Sabuni med några i L styrelse som har mandat i riksdagen och som ger stöd för ett samarbete med SD verkar vilja fortsätta med att SD utnyttjar den svagheten nämligen att många med invandrarbakgrund av vilka en del tillhör liberalerna och inte har rösträtt i valet sep 2021.Frågan är om de med sin partiledare är medvetna om sina grundläggande rättigheter samtidigt som de liberala enagagerar sig politiskt.

Sabuni har även berövat andra ungdomar som fyllt 16 och tillhör andra religioner deras rösträtt , hindrat dessa från att praktisera demokrati två år innan det allmänna valet som andra svenska barn, gör att L bli svagare och SD som Sabuni väljer att bilda regering med blir starkare vilket hon själv bidragit till bl a en ökad främlingsfientlighet.

L ungdomsförunds LUF ordförande har inte heller rösträtt i valet sep 2021 , vilket betyder att hon inte hävdat sin egen rösträtt och andra ungdomarar som fyllt 16 år som tillhör andra trossamfund.

Med tanke på att skolundervisningen i religionkunskap har ändrats och ändringen kommer att gälla från nästa år .Ändringen innebär b la att eleverna måste kunna om andra religioner och deras roll i samhället , sed och vanor, fred, våld mot kvinnor m.m som möjliggör en övergång från kyrkoval till ett Multireligionvalsystem där alla trossamfund och att alla från 16 år får rösträtt.

De Nya Svenskarna kan säga vem är lämplig att leda Libralerna i händelse av att Sabuni avsätts av sina egna men det kan påminna om valet av Alf Svensson under viatnamkriget som han inte kunde någonting om, bara predika om kristendom, och många rekommenderade sytrelsen att ta bort honom innan han blev känd..

#De Nya Svenskarna anser därför att en samlingsregering utan SD och KD är lösningen på regeringskrisen under tiden fram till nästa val och att man startar en demokratikampanj i samband med ändringen av ämnet religionkunskap som skall gälla från nästa år.

Det är inte förenats med landet bästa att partiledarna gömmer sig bakom var sin midsommarkrans och skickar önskningar när Sverige saknar en fungerande regering , vem styr Sverige ?

Talmannen borde ha instruerat partiledarna att avbryta sitt firande och vara tillgängliga för massmedia.

Väljer S ett extraval anser vi att valrörelsen finansieas av det partistöd som riksdagspartierna redan har fått , d v s varje parti får finansiera sin egen valrerölse. Annars bidrar Sverige till ett partisystem med kapitalistiska partier . C som är ett feodalparti och inte har befriat sig från feodalismen är bl a de stora kapitalistiska partierna i riksdagen.

 

Krig  utgör ett hot mot miljön och mänskligheten


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0