Den odemokratiska demokratiministern !

Hur är det möjligt att två kvinnliga riksdagspartiledare av invandrarbakgrund fortfarande saknar rösträtt i årets val i Sverige ?

Trots att det har gått 100 år sedan både kvinnor och män för första gången fick rösta i val till riksdagen nästan alla utlandsfödda och kanske även deras barn inte har rösträtt i årets val sep 2021.

Bara ett trossamfund Forum för levande historia omfattas av det projektet !

Hvad vil demokratiministern ?

Helena Onn med 7 jobb i sin profil och Peter Örn som numera är egen företagare fick i uppdrag av regeringen att leda ett omfattande demokratiprojekt i Sverige med MUCF , Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor som fördelar bidrag för att stärka ungas kunskap om den lokala demokratin, utveckla ungas demokratiska färdigheter och kompetenser samt främja deltagande och stärka delaktigheten i demokratin.

Alla trossamfund utom ett omfattas av det projektet !

#MUCF samverkar med Forum för levande historia, Delegationen mot segregation, Myndigheten för delaktighet, Statens skolverk, Friskolornas riksförbund, Riksidrottsförbundet, Barnombudsmannen, Sveriges Kommuner och Regioner och Kommittén Demokratin 100 år (Ku 2018:02)

Att stärka ungas kunskap om den lokala demokratin, utveckla ungas demokratiska färdigheter och kompetenser samt främja deltagande och stärka delaktigheten i demokratin uppnås endast genom att alla, oavsett religion, som fyllt 16 år ska få rösträtt så att de får möjlighet att praktisera demokrati två år innan det allmänna valet.

Den rättigheten har nu bara infödda svenska 16 åriga protestanter och riksdagspartier under beteckning kyrkoval, de har skaffat sig en exklusiv rättighet som utnyttjas av SD som blev en stor accepterad partiorganisation då nästan ingen med

invandrarbakgrund har rösträtt i det valet. Kan vara huvudanledningen till att L försvagat kommer att lämna båda riksdagen och regeringssamarbetet. Tre olika fronter , L:s partiledare saknar fortförande rösträtt i årets val. L har inte heller medverkat till att bilda en samlingsregering och för det tredje inte tagit avtånd från SD.

Hur är det möjligt att ett kristet parti, KD får minsta stödet i kyrkoval medan SD nästan får det högsta stödet .

Frågan är om den amerikanska extrema högerns religiösa Ku Klux Klan tog värvning som soldater i kriget i Irak och Afghanistan det s k barbariska kriget och att därför religionen används både i krig och för att skydda krigsförbrytare som fortfarande härjar fritt. .

För att angripa de problem som svenska myndigheter går ut med i form av affischer i tunnelbanan med rubriker som hederskultur och andra samhällsproblem och samtidigt stärka demokratin krävs det en övergång från kyrkoval till ett Multireligionvalsystem.

 

 

 

Kriget utgör ett hot mot mänskligheten och miljön

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0