De som inte känner till varför man firar Påsk ,vilka är många ,känner inte heller till

De som inte känner till varför man firar Påsk ,vilka är många ,känner inte heller till varför riksdagspartierna deltar i årets val sep-2021 i vilket de inte har rösträtt ?

Frågan är med vilka medel finansieras valet sep 2021 som riksdagspartierna deltar i , från partistödet , svenska kyrkan, andra trossamfund vars medlemmar inte ha rösträtt i detta val? Eller skolan , tar man av skolpenningen då kristna som fyllt 16 år har rösträtt i det valet ? Eller anonymt?

Partibidragsnämnden har den 30 september 2020, beslutat om totalt 167 955 204 kronor i statligt stöd till politiska partier för stödåret 2020/2021. Sverigedemokraterna som får 26 792 040 kronor i partistöd tack vara f d VPK ledaren C.-H. Hermanssons motioner i andra kammaren, nr 971 år1965.

Varför finns det två lagar , kyrkolagen och lagen om trossamfund som De Nya Svenskarna tog upp i föregående inlägg.

Anledning till att det finns två lager lagen (1972:625) om statligt stöd till politiska partier och lagen (2010:473) om statligt stöd till riksdagspartiernas kvinnoorganisationer.

De Nya Svenskarna vill därför förändra de fyra lagarna och få en övergång till ett Multireligionvalsystem med ett Multireligionstöd som motsvarar partistödet i stället för SST .

Du är inte min talman, Dinamarca R. , I Have a Dream , Luther King , ungefär så jämför Sabuni och Kristersson V med SD.

Sabuni har kännedom om att den talman som Dinamarcas pekade med fingret mot och sade att du är inte min talman , är en stor figur inom SD , han stödjer dödsstraff. var aktiv i svensk kyrkan , ledamot i Lunds stiftsfullmäktige inom Svenska kyrkan och var ledamot i Svenska kyrkans kyrkomöte; Han som representerar SD sade att samer, tornedalingar, judar och kurder med svenskt medborgarskap som inte assimilerats inte är svenskar, utan tillhör separata "nationer" inom Sverige . SD kränker genom sin talesperson andra religioner . Den andra figur inom SD vars parti sitter i kyrkomötet kränker andra religioner .SD deltar i kyrkovalet och vi kommer att se det nu i sep 2021 .

Sabuni och många som ger henne stöd i att vilja samarbeta med SD har inte rösträtt i årets val sep 2021 vilket utnyttjas av SD . Sabuni och hennes falang, bl a två syrianer, som ger henne stöd i att samarbeta med SD har inte rösträtt i årets val.

Sverige ska vara omöjligheternas land för alla under L:s och SD:s samarbete , L kan betraktas som ett främlingsfientligt parti då de flesta organisationer bär på de liberala idéerna.

Den nya partiledaren för liberalerna som förlorade sin riksdagsplats i valet 2006 kan avsättas vid nästa landsmöte alternativt splittra L i två olka falanger .

Det var kommunisterna som störtade nazismen och de flesta kommunistiska partier världens över har bildats på initiativ av judiska politiker. Sabuni hade möjlighet att välja V-partiet att samarbeta med i stället för SD .

Det räcker tydligen inte för den nya partiledaren Nyamko Sabuni, som förlorade sin riksdagsplats i valet 2006, att fyra erfarna politiker f d folkpartiedare , Bengt Westerberg , Maria Leissner , Lars Leijonborg och Jan Björklund tar avstånd från Sabunis samarbete med SD.

Det räcker inte heller för Nyamko Sabuni att även statsminstern varnar för ett sådant närmande till SD, demokratin är hotad.

Ytterligare ett partiledare , C, har tagit avstånd från SD.

Sabuni och hennes anhängares tanke är att genom att samarbeta med SD kan taktikröstning rädda L i nästa val då Sabuni inte har mycket tid på sig att rädda Liberalena från att hamna utanför riksdagen som hon själv gjorde i valet 2006. Kristersson utesluter att samarbeta med L efter Januari-överenskommelsen. Sabuni har misslyckats med att värva flera med invandrarbakgrund som är flyktingar och varit politiskt aktiva i sina hemländer .

SD som har verkat i riksdagen sedan 2010 har misslyckats med att få något riksdagsparti att samarbeta med , misslyckats med att öv ertyga ens sina egna väljare om varför inget parti vill samarbete med dem eller bjuda in dem till Nobelfesten. De har suttit i riksdagen i 10 år utan att åstadkomma någonting och ändå kvitterar de ut 4 340 000 kr i månaden, över 52 miljoner kronor om året, finansierat av skatte betalarna.

Kan Sabuni , Kristersson och Ebba B motivera detta ?

Sabuni har hamnat i knät på SD ett närmande till ett ytterlighetsparti( i detta fall till höger) som hon själv kritiserar andra för .

Att jämföra V-partiet med SD är som att jämföra Dinamarcas uttalande “Du är inte min talman” som skakade Sveriges riksdag med Luther King:s “I Have a Dream”.

Med tanke på att så mycket pengar utbetalas till ett parti som inte åstadkommer någonting och under en väldigt lång tidsperiod måste något vara fel som en del av befolkningen orsakar och att det leder till ett demokratiskt problem . Norska befolkningen valde NATO men inte EU att samarbeta med samtidigt som Norge delar ut Nobelpriset för fred.

Detta tillsammans med att många med invandrarbakgrund saknar rösträtt i årets val sep 2021 gör att varken demokratiministern eller utbildningministern klarar av att avhjälpa dessa brister.

När nu Sveriges riksdag beslutat om att betala 350 miljarder kr till EU uppstår många frågor och diskussioner b la varifrån ska man skaka fram denna enormt stora summa pengar ?

Ett bra sätt att balansera detta är dels att starta en omfattande demokratikampanj i hela Sverige , demokratin ska inte bara ärvas utan den ska också skyddas , stärkas och utvecklas , dels genom att sänka riksdagsledamöternas lön från 70.000 till 50.000 och att EU parlamentariker väljs bland de 349 riksdagsledamöterna. Även här får ingen mer än 50.000 oavsett arbetsplats. Detta innebär att lönerna sänks samtidigt som antalet riksdagsplatser minskar med den kvot som Sverige får i EU. Även talmannen som nu får 180.000 i månaden motsvarar två och en halv riksdagsledamöters löner vilka skall minskas till 80.000 kr per månad .

Politikerna som klubbade Sveriges beslut att gå med på ett coronakrisstöd med upp till 350 miljarder euro i bidrag till drabbade EU-länder skall dela på utgiften . Under Coronapandemin skall politikerna visa solidaritet med de lågt avlönade och fattigpensionärerna , coronakrisstöd , genom att sänka sina löner inte bara i Sverige utan i hela EU .

De nordiska länderna kan även få Norge att vilja vara med i EU , detta gynnar både Norges befolkning och själva EU , då norsk olja inte förenas med miljömålet.

 
  Krig  utgör ett hot mot miljön och mänskligheten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0