Nationernas krig mot viruset samtidigt som trossamfunden är oeniga om vilken begravningsmetod som skall tillämpas

Världen befinner sig just nu i utomobligatoriska förhållanden , Pandomi med många dödsfall .

 

Under den pågående kampen mot det dödliga viruset , Coronapandomin , upptäckte nationerna att de inte har någon nytta av sitt försvar och de utrustningar som de har investerat i och som äter upp resurserna .

Därför är det nödvändigt att lägga ned försvaret då nationerna inte har någon nytta av det och att resurserna behöver överföras till sjukvården .

Sverige har lägst antal intensivvårdplatser och isoleringar .

När två stater stoppar allt flyg samtidigt som tusentals anställda sägs upp så att alla resor stoppas så kan nationerna även vidta likadana åtgärder vad gäller försvaret.

Eftersom viruset drabbar alla företag , skolor och idrottsplatser borde regeringen ombildas så att Sverige får en samlingsregering så att L,C och M ingår med varsin statsrådspost.

Alla nationer borde bilda samlingsregeringar så att de är överens om hur en så sådan regering står enig och kraftfull vid kriser som den som nu råder.

Det omfattande krispaketet med 300 miljarder som en nödåtgärd som presenterades av finansministern för att rädda svenska jobb och företag kan tas från försvaret och inte som ett lån eller tas i form av skatter

Att regeringen broderar flaggor med en religiös symbol till sina statsråd kan verka som att riksdagspartierna vill visa det svenska folket att de är eniga eller att viruset kan skrämmas bort genom att man bär korset . Det har vid de två presskonferenserna visat sig att inget annat statsråd eller ingen annan G-direktör har någon annan religion än kristendom .

Detta kan tolkas som ett närmande till SD. Därför arbetar De Nya Svenskarna med en flaggmodell som representerar alla religioner vilket är en flagga med .SE i stället för en religiös symbol. Inte bara i Sverige , nordiska länder och EU utan alla nationer.

Nationerna och deras trossamfund är inte heller eniga om ett gemensamt begravningssätt .

  • Kremering

  • Jordbegravning

  • Frystorkning

De som dör under olika omständigheter i de nordiska länderna på grund av viruset kan vara ,turist , flykting, jobbsökande eller för att hälsa på sina släktingar eller av något annat skäl befinner sig i landet kan bli bortglömda eller får ingen hjälp . Nationerna har inte heller någon gemensam lösning på detta som kan underlätta för deras släktingar att flyga för att hämta hem sina döda anhöriga.. Flyktingarnas öde vid gränserna , andra i fängekse eller arrest hur hanterar men dessa?

De tre effektiva åtgärder som #De Nya Svenskarna lyfter fram är bildande av en samlingregering, byte av religiösa eller andra symboler i nationernas flaggor till sina topdomän i stället samt ersätta kyrkovalet med ett #Multireligionvalsystem . Under tiden skall man arbeta för att stoppa krigen.

Krig utgör ett hot mot miljön och mänskligheten


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0