Det är samtliga riksdagspartiers fel, det är vad Coronakommissionen har kommit fram till .

Vid en kris som Coronapandemin och Brexit bildar man en samlingsregering .

EU borde markera detta under Brexit och senare under Coronapandemin, ett tillfälligt politiskt samarbete som en vägledning i händelse av uppkomst av nya kriser .

Hade EU rekommenderat den brittiska regeringen att bilda en samlingsregering under Brexitkrisen för att förhandla med EU hade de sluppit onödigt trassel samtidigt som de hade kunnat minska lidandet för flyktingar och skaffat sig en bra plattform att stå på inför förbredelsen för Coronapandemin.

Sju gånger högre antal döda under Coronpandemin än vid Estoniakatastrofen men flaggan är inte på halv stång

Sverige är illa rustat !

Det riktas vinande kritik , utpekas syndabockar och hot om avsättande av regeringen .

När en hel generation av svenska partiledare som stod bakom D-överensekommelsen byttes ut , Reinfeldt, Olofsson, Hägglund och Björklund förbreder under tiden den nya generationens partiledare och var lika förvirrade då som nu under Cronapandemin och skålade med ett glas champagne skålade en en av de ny unga och i och med detta upphävdes övenskommelsen .

Den unga fortsatte sin karriär som EU- parlamentariker med 140.000 kr i månadslön skålade i champagne men tvingades att undekasta sig den nya J-överenskommelsen.

Trovärdighet , de svenska värderingarna betyder inte att Sverige röstar på EU- parlamentariker som

bl a den EU- parlamentariker för SD, misstänkt för sexuellt ofredande, en sociademokrat som tidigare hade alkoholproblem och Federleyaffären.

 I tv-programmet Bryssel calling ser man mycket lyx, Iphone , Ipad , taxiåkande och lek , nästan inget vettigt kommer fram . Frågan är, vad förväntar sig medborgarna av EU ?

Går det att kalla hem dem för utfrågning på samma sätt som man gör med diplomater? Vilket krav ställs på den valda EU- parlamentarikern ?

 EU:s syn på vapen miljö som EU:s miljöorganisationer talar tyst om.

Ett papperslöst och apparatfritt EU.

I EU trycks och skrivs ut en mängd papper varje dag. det inhandlas en mängd av skrivare patroner och kassetter till olika skrivare och tryckerier.

Trots att alla som jobbar i EU- parlamentet har tillgång till modern och avancerad utrustning som bl a Iphone och Ipad där de kan läsa dokument och andra utskrifter i pdf format, samtidigt som de kan förstora texten, bär de på mycket papper som utges av tjänstemän i parlamentet.

Dessutom inhandlar parlamentet många dyra miljöfarliga patroner till de många skrivarna och tryckeriet. Att gå över till ett papperlöst EU samtidigt som EU-politikerna och tjänstemännen använder sina smarta dyra prylar gynnar effektivt miljön och sparar stora resurser.

Både parlamentet och medlemsstaterna inhandlar många dyra nätverksapparater som Cisco och Meraki mf l som inte är miljövänliga , dessa apparater kräver dessutom licenser som är dyra och utgör belastning för deras budgetar . Sedan tillkommer suppor kostnader och service och den information som ligger på säljarens internetsida är så komplicerad och ofta dold så att man får gräva i flera timmar för att hitta rätt service och dessutom fölorar man lösenordet så att detta nästan är omöjligt att återställa och tar extra tid att pyssla med . Dyra i drift med höga elkostnader , den drivs inte av solceller eller solpaneler. Hittar man rätt program så kostar det eller kommer till ytterligare kostnader. . Det kallas ofta för securety appliance , cloud m.m som egentligen inte är bättre än vanliga täckande antiviru program

Säljer ett bolag en dyr apparat skall det vara rimligt att ha tillgång till all programvara som har med den apparaten att göra. Om bolagen säljer dyra apparater , hur kommer det sig då att man måste betala extra för licenser.

Bolagen tjänar också pengar på undervisning i form av kurser , examen , youtube och böcker.

Open sources organisationer blir fler och erbjuder fria sådana tjänster med ett litet bidrag så att de får råd att uveckla den tjänsten.

EU vapen & miljömål

De 705 parlamentarikerna är medvetna om att det är just p g a vapen som diktatorerna och olika milisgrupper få tillgång till som gör att flyktingarna flyr och söker sig till EU- länderna , det skapas också en svart marknad för vapenhandel,vapen som stärker diktatorernas fäste .

 EU & NATO- medlemskap är annat som kräver resurser som en del av EU- staterna betalar till och som är mer än vad de har råd att betala som avgift till EU.

 Återigen, en tillfällig samlingsregering, med uteslutande av SD och KD, för att kunna lösa nuvarande och framtida oförutsedda kriser.

Kriget utgör ett hot mot mänskligheten och miljön


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0