Om Valmyndigheten upphäver Eu:s dubbelröstande skulle varken SD elle KD får 4% av väljarna.

De Nya Svenskarna begär att Valmyndigheten/valnämnden kontrollerar att dubbelröstandet i EU-valet inte har förekommit .

Varje EU- medborgare som utsatts för kränkning av sina rättigheter vilka är många har lättare att ha förståelse för de mänskliga rättigheterna ,MR kränkningar som ofta beror på på förtryckare , härskare, diktatorer m fl. Medan folket inte har samma känsla för skada eller kränkning när demokratin havererar. Det möjliggör att nazister och högerextremister får stöd i valet med makt och pengar.

Detta kan blanseras genom att de som har mandat att företräda staten förbjuds de att agera som politiska partier som deltar i lagstiftingsarbete samtidigt arbetar för att stärka demokratin och utveckla densamma 

Dubbelröstandet innebär att en EU- medborgare med dubbelt medborarskap får två röstkort det ena från sitt ursprungsland och det andra från t ex Sverige . Jomshoff har dubbelt medborgarskap finskt och svenskt . Jomshoff har därför dubbel rösträtt och i EU-valet fick han två röstkort, ett från Finland och ett från Sverige . Jomshoff behöver inte åka till Finland för att rösta utan han kan poströsta i Stockhom på partiet Sannfinländerna och i Sverige kan han rösta i vallokalen där han har sin hemvist där lägga sin röst på SD . Från Gamla Stan röstar Jomshoff i det finska valet och i Sverigers riksdagsval på samma sätt .

Jomshoff s mål är en starkare högerextrimistisk grupp i EU parlamentet . Jomshoff rekommenderar därför sina anhängare i Polen, Ungern m fl länder att göra likadant.

Oavsett vilket parti dubbelröstandet gäller är det odemokratiskt varför det måste ändras och rösterna räknas om.

Alla pensionärer, många fattiga pensionärer får sänkt pension under tiden medan EU-parlamentarikernas och riksdagsledamöternas löner ökar under samma tid. Detta måste vara en viktigare fråga än högerextremistiska och religiösa frågor .

Korruptionen sprider sig i många av EU:s medlemsländer och det måste vara en viktig fråga .

Krig är en huvudorsak till att många flyktingar söker skydd i Europa , det handlar om två faktorer, de mänskliga rättigheterna som är grundbulten i FN:s stadgar , FN konventionen som står broderad i många länders konstitutioner . och icke utvecklat demokratin som möjliggör högerextremistiska framgångar

Krig utgör ett hot mot miljön och mänskligheten


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0